Novage+ Shkenca për një lëkurë të jashtëzakonshme
Teknologjia Bio Activating
Novage+ Shkenca për një lëkurë të jashtëzakonshme
KatalogKujdesi i LëkurësGrimiAromat Banjë & TrupFlokëAkesesorëWellness by OriflameMeshkujVajrat esencialëFëmijë

Ne besojmë se bukuria nuk është vetëm produkte, por edhe frymëzim dhe rritje. Kjo është ajo ku ne ndajmë fakte, këshilla dhe mënyra për të rritur besimin tuaj dhe për t'ju ndihmuar të qëndroni në krye të trendeve më të reja.

Pyet Ekspertin
Pyetjeve tuaja rreth NovAge u janë përgjigjur
Redaktimet e Ardhshme
Top produktet e make-up për t'i përdorur këtë pranverë
Bashkohuni me Oriflame
Një pikëpamje ndryshe për bukurinë
Për shkak se ne jemi nga Suedia, ne kemi një pikëpamje ndryshe - dhe holistike - për bukurinë. Nuk ka të bëjë vetëm me atë se si dukeni, por si jetoni, ndjeheni dhe veproni. Për ne, bukuria është një mënyrë jetese: të jesh i shëndetshëm, të gëzosh lëkurën e bukur, të shprehesh dhe të argëtohesh. Kjo është bukuria e Suedisë - mënyra jonë për t'ju ndihmuar të jetoni një jetë më të shëndetshme dhe më të bukur.
Brendet tona kryesore
Shiqo të gjitha brendet
Zbuloni Bukurinë nga Suedia
Standardet me të cilat jetojmë

Që nga fillimi, ne e kemi konsideruar gjithmonë natyrën si një pjesë të rëndësishme të mënyrës se si i bëjmë gjërat dhe kemi ndërtuar reputacionin tonë duke u ofruar njerëzve produkte të sigurta dhe të besueshme që respektojnë mjedisin tonë. Angazhimi ynë për të zhvilluar produkte bukurie në të cilat mund të besoni dhe të keni besim përcaktohet nga standardet tona të produkteve.

Ekzaminimi eko-etikEkstrakte natyraleEksfoliantë natyralëStandarde strikte evropianeJo OMGJTestim rigoroz i sigurisë