Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Një kompani e bukurisë si asnjë tjetër

.Për mbi 50 vjet kemi mundësuar njerëzit nga e gjithë bota të festojnë bukurinë e tyre personale dhe të përmbushin ëndrrat e tyre. Ne krijojmë dhe ofrojmë produkte me cilësi të lartë, të sigurtë, të orientuar drejt prirjes për të dashuruar bukurinë dhe mundësinë unike për t'u bërë pjesë e një bashkësie globale bukurie.

Beauty by Sweden

.Si një brend suedez I bukurisë ne besojmë se kur dukeni dhe ndjeheni mirë keni mundësi të arrini potencialin tuaj të plotë. Dhe te gjithe së bashku me një komunitet pasionant dhe mbeshtetes global çdo gjë është e mundur. Kjo është bukuria nga një perspektivë suedeze.ZBULONI BUKURINË NGA SUEDIA 

 

HISTORIA JONË

Në vitin 1967, dy vëllezër suedezë dhe miku i tyre filluan të krijojnë një lloj tjetër  kompanie të bukurisë, e cila ofronte produkte të reja. Dhe, kjo është pikërisht ajo që ata bënë.

LEXONI HISTORINË E PLOTË

FILOZOFIA JONË E PRODUKTIT

Për ne, bukuria është një mënyrë jetese - të jesh i shëndetshëm, të gëzojmë lëkurën e bukur, të shprehim veten dhe të argëtohemi së bashku. Në të njëjtën kohë, produktet tona duhet të jenë të sigurta, të besueshme dhe të japin rezultatet që premtojnë. Kjo filozofi është ajo që na udhëzon në krijimin e produkteve që mund të besoni dhe të bini në dashuri me të.

KJO ËSHTË FILOZOFIA JONË E PRODUKTIT

 


Bashkohuni lëvizjes tonë të bukurisë - bëhuni një konsulent i pavarur bukurie

Biznesi ynë ju ofron një shans unik për t'u bërë pjesë e industrisë së bukurisë duke rekomanduar dhe shitur produktet tona me cilësi të lartë, të bukurisë të krijuara në Suedi. Me mundësinë e biznesit tonë ju mund të bëni para qe nga dita e parë, të ndërtoni një biznes dhe të fitoni mundësi për të udhëtuar në botë, së bashku me ne. Ejani të bashkoheni me ne dhe komunitetin tonë globale qe jane te te njejtitmendim!    


Bashkohuni tani

ZBULONI BUKURINË NGA SUEDIA 
ZBULONI BUKURINË NGA SUEDIA