Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Na kontaktoni

Dëshironi të na kontaktoni? Oriflame gjithmonë dëshiron të kontaktojë me ju Thjesht zgjidhni atë departament që po kërkoni dhe ndjeheni të lirë të na kontaktoni, në çdo kohë.

ORIFLAME SHËRBIMI PËR KONSUMATORË -PRISHTINË

Hapur nga e Hëna - Premte nga ora 09:00 deri 18:00 

Telefoni: + 383 49 625 810 

Email: oriflame.kosovo@oriflame.com


GLOBAL SUPPORT OFFICE STOCKHOLM

Oriflame Cosmetics

Mäster Samuelsgatan 56

111 21 Stockholm

Find us

Post Address:

Box 1095

101 39 Stockholm

Phone: 08-586 32 300

Fax: 08-586 32 500


PRESS, MEDIA AND SPONSORSHIP

For More Information and High-Resolution Images

Helya Houshmand

Story Relations

Phone: 070-100 77 50

helya.houshmand@storyrelations.com


Acting PR Manager Sweden & Norway:

Soula Stålbo

Oriflame Cosmetics

Phone: 076-542 27 28

soula.stalbo@ oriflame.com


Acting Product Manager Sweden & Norway

Linda Hölling

Oriflame Cosmetics

linda.holling@oriflame.com


Human Resources

Tesselschade Van Dijk Naaijkens , Vice President of Human Resources

HR@oriflame.com


Investor Contacts

Anders Agren , Vice President Investor Relations & Projects

IR@oriflame.com


Manufacturing

Didier Jourdan , Senior Vice President Global Supply

GlobalSupply@oriflame.com


Products

Oriflame Research & Development Center

RnD@oriflame.com