Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Historia jone

E gjitha filloi në vitin 1967, në një zyrë të vogël me dy dhoma në Stokholmin qendror. Dy vëllezër, Jonas dhe Robert af Jochnick, dhe miku i tyre, Bengt Hellsten, u ulën dhe folën për ëndrrat e tyre.

Kush jemi ne

Oriflame ofron mundësi biznesi kryesore për njerëzit në mbarë botën, të cilët dëshirojnë të fillojnë të bëjnë para nga dita e parë dhe të punojnë drejt përmbushjes së ëndrrave dhe ambicieve të tyre personale përmes konceptit unik të biznesit tonë - Bëni para sot dhe përmbushni ëndrrat tuaja nesër ™.

Respekti për njerëzit dhe natyrën janë parimet tona themelore të veprimit, të cilat reflektohen në shumë nga politikat tona sociale dhe mjedisore. Oriflame është krenar për të mbështetur bamirësitë e shumta në mbarë botën dhe është një bashkë-themelues i Fondacionit të Fëmijërisë Botërore.

Tregy yn

Oriflame Markets - World map

Fakte

 

Sponsorizime

Në vitin 2011, ne u bëmë sponsorë krenarë dhe markë zyrtare kozmetike të Shoqatës së Tenisit të Grave (WTA). Që atëherë, Oriflame dhe WTA kanë qenë ndeshje e përsosur! Ne kemi zbuluar se një frymë pozitive dhe energjike është po aq e rëndësishme për lojtarët e WTA-s si për konsulentët tanë Oriflame. Ata të gjithë ndajnë një pasion për përmbushjen e ëndrrave, duke arritur potencialin e tyre të plotë dhe të argëtohen! Sponsorizimi i WTA do të thotë sponsorizim shumë më tepër për ne sesa tenisja e grave - ne sponsorizojmë potencialin e brendshëm të çdo gruaje për të qenë të suksesshëm, të bukur, të sigurt dhe të lumtur.

Për të qëndruar up-to-date me anën elegante të tenisit, lexoni rreth ngjarjeve, shikoni fotot më të fundit dhe merrni përmbajtje ekskluzive, bashkohuni me ne në Facebook - Oriflame WTA Tennis.