Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

 Merrni kuponin tuaj të dhuratës!    

 

JU JENI VETEM PJESË E KOMUNITETIT ORIFLAME, POR NUK KENI POROSITUR akoma?
APO DËSHIRONI TË JENI PJESË E KOMUNITETIT ORIFLAME, POR NUK JENI TË QARTË PËR BENEFITET E REGJISTRIMIT?

  Kjo është arsyeja pse Oriflame gjithmonë ju sjell një arsye të re për t'u bërë pjesë e Oriflame sot dhe për të porositur produktet ideale për veten tuaj!

Për porosinë tuaj të parë prej 30 € ose më shumë, ju do të merrni një dhuratë

VOUCHER NË VLERË PREJ 6 EURO NË BLERJEN TUAJ TË ARDSHME.


* Më shumë detaje rreth kuponit Voucher mund të shihni në fund të kësaj faqe.

 

 

 Nuk jeni i sigurt se çfarë të porosisni?

SHIQONI KATALOGUN E RI 

ose

OFERTAT MË TË MIRA TË MUAJIT MAJ

 

   Bëni blerjen tuaj të parë sot

DHE FITONI NJË VOUCHER 6 €!

 

Nëse nuk jeni ende anëtar i regjistruar i Oriflame,

mund ta bëni në më pak se 5 minuta duke klikuar butonin:  

REGJISTROHUNI TANI 

 

 

   Shpjegimi i mekanizmit të voucherit:Oferta vlen vetëm për anëtarët e sapo regjistruar në prill, maj ose qershor 2021 të cilët nuk kanë bërë porosinë e tyre të parë.

Shuma prej të paktën 30 € realizohet vetëm duke porositur produkte që kanë BP *, dhe mund të arrihet përmes porosive të shumta.

Zbritja prej 6 € mund të realizohet vetëm përmes porosisë së parë pasuese, dhe jo më vonë se fundi i korrikut.Për të përfituar nga zbritja e plotë, është e nevojshme që porositja e produkteve që kanë PB të jetë të paktën 6 € me vlerë të katalogut.

Kur zvogëloni faturën, vlera e PB nuk zvogëlohet, por çmimi individual dhe BV ** i produktit zvogëlohen proporcionalisht.

Të gjitha vlerat e listuara i referohen çmimeve të katalogut.

 

* Cilat janë pikët BP - Bonus Pikë?

Bonus pikë jepet për çdo produkt të Oriflame bazuar në çmimin e tij. Produktet dhe Setet me çmime më të larta kanë më shumë pikë bonus. Produktet që nuk përmbajnë BP janë ato që ju lejojnë transport falas, produktet e Programit të Mirëseardhjes, Programit të Sponzorëve, Programit të Besnikërisë, mostrave dhe porositjes së vetë katalogëve.

** Çfarë është VB - Volumi i Biznesit?

Volumi i biznesit është (VB) vlera monetare e produktit me çmimin e anëtarësimit minus TVSH. Vëllimi i biznesit është ai që ju bën të realizoni zbritjen tuaj të performancës.Duke u regjistruar, ju merrni përherë një zbritje prej 20% në çmimet e katalogut, pavarësisht nga shuma e porosisë!

 Shijoni cilësinë dhe larminë e produkteve të bukurisë që ju sjell Oriflame çdo ditë.