Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Ndikimi në Shoqëri

Oriflame ka qenë gjithmonë një përkrahës i pasionuar i përmbushjes së ëndrrave. Edhe pse kjo është pjesë e filozofisë sonë të biznesit, ajo shtrihet përtej biznesit tonë në punën bamirëse që bëjmë - dhe e kemi bërë qëkur Oriflame u themelua në vitin 1967.

Ne besojmë fuqimisht se duke mbështetur pikat e dobeta në shoqëri - fëmijët dhe gratë e reja - ne mund t'u ndihmojmë atyre t'u japin mundësinë të kthejnë ëndrrat e tyre në realitet. Ky angazhim i vendosur për të mbështetur vetë-ndihmuesit është parimi udhëheqës i përfshirjes sonë të komunitetit dhe është gjithashtu në përputhje me modelin tonë të biznesit Oriflame.Për të arritur potencialin tonë të plotë, ne kemi mbledhur të gjithë punën tonë të komunitetit nën një ombrellë - The Oriflame Foundation. Këtu punojmë me OJQ-të dhe organizatat bamirëse që jo vetëm kanë përvojë të gjerë në zhvillimin dhe drejtimin e iniciativave të suksesshme arsimore, por gjithashtu mbështesin synimet dhe vlerat tona. Këto përfshijnë Fondacionin e Fëmijërisë Botërore dhe Fshatrat e SOS Fëmijëve, dy organizata globale me të cilat jemi krenarë që punojmë vazhdimisht.Fondacionin Botëror i Fëmijërisë

Çdo fëmijë ka të drejtë për një fëmijëri, një siguri, gëzim, luajtje dhe kuriozitet për jetën. Mjerisht, shumë fëmijë janë të privuar nga këto të drejta themelore. Fondacioni Botëror i Fëmijërisë, i themeluar nga HM Mbretëresha Silvia e Suedisë dhe bashkë-themeluar nga Oriflame, ndihmon fëmijët më të margjinalizuar në mbarë botën. Përmes këtij fondacioni frymëzues, ne i drejtohemi fëmijëve të cenueshëm të rrugës, fëmijëve të abuzuar seksualisht dhe fëmijëve në institucione.

Në mënyrë që të vazhdojmë të mbështesim punën tonë të madhe me Fondacionin e Fëmijërisë Botërore dhe t'u kthehemi atyre fëmijëve që kanë nevojë më së shumti, vendosëm të lansojmë aromën e re të këndshme, Tenderly Promise Eau de Toilette, me qëllim të rritjes së mbi € 1 milion në të ardhura, për donacion për këtë bamirësi të veçantë.

Visito: Tenderly Promise Brand Page

Visito: Childhood.org


Ju lutemi të shtoni projektin lokal nga fëmijëria këtu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque consectetur, nisl vel tempus porttitor, lorem ipsum faucibus ante, in pulvinar purus dui eget quam. Ut tempus finibus pretium. Donec ultrices pretium auctor. Integer id imperdiet velit. Suspendisse dictum bibendum orci, vel bibendum quam tincidunt euismod. Nullam hendrerit lectus porttitor facilisis tristique. Vivamus porta ipsum hendrerit risus mattis, ac interdum enim interdum.

Visit: Insert local project link
SOS Fshatrat e Femijëve

Zemra e Fshatrave të Fëmijëve të SOS-it i kushtohet kujdesit familjar dhe afatgjatë të fëmijëve që nuk janë në gjendje të rriten me familjet e tyre biologjike. Sot, ashtu siç filloi 60 vjet më parë, misioni mbetet i njëjtë: çdo fëmijë i përket një familjeje, çdo fëmijë rritet me dashuri dhe çdo fëmijë rritet me respekt.

Visit: SOS Children's Villages


Ju lutemi të shtoni projektin lokal nga fëmijëria këtu