Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

NE JETOJMË NË NJË BOTË TË BUKUR

Bukuria është më shumë sesa mënyra si ju dukeni - është për mënyrën se si veproni. Bukuria është të jeni të sinqert me veten tuaj dhe të kujdeseni për ata që janë përreth jush. Është për të bërë ndryshime në jetën tuaj që ndihmojnë botën të jetë më e bukur. Gjithkush mund të bëjë një ndryshim të bukur.

SË BASHKU MUND TA BËJMË NDRYSHIMIN

Ne jemi të pasionuar për përmbushjen e ëndrrave dhe krijimin e mundësive për njerëzit që të përmirësojnë jetën e tyre. Ne sjellim bukurinë dhe mirëqenien tek shumë njerëz, dhe respektojmë njerëzit dhe natyrën në çdo hap të rrugës. Tani ne po lartësojmë njerëz në komunitetin Oriflame që veprojnë bukur, dhe duke ndarë historitë e tyre, ata frymëzojnë të tjerët që të bëjnë të njëjtën gjë.

Nga ana e tyre, çdo ndryshim mund të duket i vogël, por së bashku krijojnë një ndikim pozitiv në mbarë botën. Së bashku, ne kemi pasionin dhe shpirtin për të bërë një ndryshim, dhe kur i vendosim zemrat tona në diçka, nuk ka kufi për atë që mund të bëjmë. Nuk ka asgjë më të bukur.

#NDYRSHIMIBUKUR5 NGA SHUME INICATIVAT TONA

 Këtu janë 5 nga iniciativat tona për të pakësuar ndikimin tonë në planet dhe për të sjellë ndryshime të bukura

Gama jonë EkoBeauty
EkoBeauty ishte seria e parë globale e kozmetikës e certifikuar nga Fairtrade®. Por EcoBeauty bën më shumë se vetëm kujdes për lëkurën tuaj - ajo ndryshon jetën. Në komunitetet bujqësore ku kemi burimin e vajit të kokosit për EcoBeauty, të ardhurat nga shitjet ofrojnë trajnim në biodiversitetin, bujqësinë organike dhe menaxhimin e burimeve natyrore dhe fuqizimin e grave.

Microbeads
Oriflame përdorë vetëm rruaza biodegraduese, me origjinë natyrore në të gjitha produktet tona të lyerjes. Ne duam siguri, ujë të pastër sepse ajo është e mirë për shëndetin tuaj dhe mjedisin.

Fabrika e Wellness
Fabrika jonë Wellness në Rourkee, Indi ka panele diellore të montuara në çati për të përdorur diellin për të reduktuar konsumin e energjisë. Falë zgjidhjeve shumë të zgjuara të dizajnit që përqendrohen në kursimin e energjisë dhe krijimin e një vendi pune të shëndoshë dhe miqësor ndaj mjedisit, ai ka fituar LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design)  Certifikimin e Artë

Fondacioni i Fëmijërisë
Oriflame është zotuar të dhurojë 1 milion euro për Fondacionin Botëror të Fëmijërisë nëpërmjet shitjes së Premtimit Tenderly. Ne duam të bëjmë gjithçka që mundemi për t'i ndihmuar fëmijët në nevojë të kenë fëmijë të lumtur, më të shëndetshëm dhe më të sigurtë dhe të ardhme më të ndritshme.

E ardhmja e riciklueshme
Në vitin 2016, 99% e katalogut tonë erdhi nga pyjet e certifikuara me besueshmëri. Kemi ndalur më shumë se 96% të mbeturinave tona të prodhimit për të shkuar në deponitë.

 

"Ne jemi të përkushtuar për të ulur ndikimin e biznesit tonë"ËSHTË NJË UDHËTIM I PAFUND
Qëllimi ynë afatgjatë është që të bëhemi një kompani plotësisht e qëndrueshme. Kjo do të thotë të jetojmë brenda kufijve të planetit tonë, duke respektuar mjedisin tonë dhe duke kontribuar drejt një shoqërie ku të gjithë mund të përparojnë.
Kjo është arsyeja pse, kur formulojmë produktet tona, përpiqemi të përdorim përbërës natyralë që janë në përputhje me politikat tona të forta mjedisore dhe nuk janë të dëmshme për mjedisin. Ne ishim një nga kompanitë e para që përdorin ekstrakte bimore në produktet tona të kujdesit të lëkurës dhe ne gjithmonë jemi përpjekur të zgjedhim përdorimin e përbërësve tanë nga burimet e ripërtëritshme të bimëve.
Ne kemi bërë përparime, dhe ka ende shumë për të bërë. Ne e dimë se ka një udhëtim të gjatë para nesh dhe ende shumë më tepër për t'u bërë. Për këtë arsye, në vitin 2014 vendosëm të implementojmë strategjinë tonë të qëndrueshmërisë për të përcaktuar tre fushat kyçe që Oriflame vazhdon të qëndrojë e përqendruar dhe e dedikuar.
Udhëtimi ynë deri tek qëndrueshmërinë do të jetë për një kohë e gjatë. Por natyra dhe madhësia e biznesit tonë nënkupton që ne kemi përgjegjësinë dhe mundësinë për të arritur ndryshime reale, të qëndrueshme dhe pozitive

 

 

Njerëz të suksesshëm
Ne kujdesemi për t'i ndihmuar njerëzit të gjejnë një mënyrë për të arritur qëllimet e tyre. Nëpërmjet punonjësve tanë, Konsulentëve, furnizuesve, komuniteteve ku veprojmë dhe klientëve tanë, ne mund të ndihmojmë suksesin e shumë njerëzve në mbarë botën.
Read more >>

Produktet e Mira
Ne sjellim bukurinë, besimin dhe mirëqenien ndaj shumë njerëzve, dhe respektojmë njerëzit dhe natyrën çdo hap të rrugës. Kjo do të thotë të krijosh produkte që janë shoqërore, etike dhe përgjegjëse për mjedisin.
Read more >>

Planet i lulëzuar
Ne jemi të përkushtuar për ta bërë biznesin tonë të qëndrueshëm mjedisor. Strategjia jonë është ndërtuar mbi një kuptim të plotë të ndikimit tonë dhe një angazhim të gjatë për parimet e qëndrueshmërisë.
Read more >>


Këtu mund të gjeni më shumë informata për qendrueshmërinë
http://corporate.oriflame.com/SUSTAINABILITY/


Microbeads Oriflame përdorë vetëm rruaza biodegraduese, me origjinë natyrore në të gjitha produktet tona të lyerjes. Ne duam ujë të pastër dhe të pastër, sepse ajo është e mirë për shëndetin tuaj dhe mjedisin.
E ardhmja e riciklueshme Në vitin 2016, 99% e katalogut tonë të katalogut erdhi nga pyjet e certifikuara me besueshmëri. Kemi ndalur më shumë se 96% të mbeturinave tona të prodhimit për të shkuar në deponitë.