Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Bëhuni pjesë e botës së bukurisë Oriflame dhe shijoni përfitimet!

  

PËR  TRE MUAJT TUAJ TË PARË në oriflame, PËRFITIMET TË SHKELQYERa të PROGRAMIT TË MIRËSEardhjes JU PRESIN!

 

 

Hapi 1

Bëni një porosi prej 100 BP në muajin e parë dhe në

të njëjtin muaj ju mund të zgjedhni një produkt nga
KATEGORIA E GRIMIT (përveç seteve) me vetëm
2.49 €.
 

 

Hapi 2

Nëse e kenin përmbushur kushtin e Hapit të Parë,
atëherë,në muajin e dytë,bëni porosi më së pakun
100BP dhe zgjedhni një produkt për kujdesin
E LËKURËS (përveç seteve) ORIFLAME ose
PORTOFOLIN JUBILEE, vetëm për 2.49 €.

 

 

Hapi 3

 Nëse e keni përmbushur kushtin për Hapin e Parë dhe Hapin
e Dytë, plotësojeni kushtin në muajin e tretë,porositni
minimumi 100BP dhe fitoni një nga aromat Oriflame ose
çantën e shpinës JUBILEE BACKPACK vetëm për 2.49 €.