Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Punoni Me Ne

A jeni të vetë-motivuar, keni ide të mëdha dhe po kërkoni një sfidë të re? Në Oriflame, ne kemi një ambient pune stimuluese dhe sipërmarrëse që fuqizon njerëzit që të rriten, personalisht dhe profesionalisht. Me më shumë se 7000 punonjës në 62 vende, ne jemi krenarë t'ju ofrojmë një gamë të gjerë të mundësive për karrierë në një nga vendet në të cilat jemi të pranishëm. Mirë se vini në Oriflame!

Shikoni vendet e lira të punës


shikoni vendet e lira të punës