Njihuni me sharmin tuaj të ardhshëm me fat!

Të përfshira në dizajne të bukura, këto koleksione janë frymëzuar nga kafshë të vogla që besohet se ju sjellin fat kur zbresin mbi ju. Pra, ka mënyrë më të mirë se t'i mbani afër!

Butterfly Strawberry Koleksioni
Duke simbolizuar shpresën dhe fillimet e reja, fluturat shkëlqyese zbukurojnë koleksionin më femëror dhe romantik të sezonit
Butterfly Strawberry Koleksioni
Duke simbolizuar shpresën dhe fillimet e reja, fluturat shkëlqyese zbukurojnë koleksionin më femëror dhe romantik të sezonit

Kuarci me luleshtrydhe besohet se sjell dashuri dhe energji pozitive në jetën tuaj

Nëse një zonjë bie mbi ju, besohet se do t'ju sjellë lumturi dhe fat!

Lady Bug është e mbushur me kristale të shkëlqyera xhami blu dhe gurë natyralë Spinel të Zi
Lady Bug është e mbushur me kristale të shkëlqyera xhami blu dhe gurë natyralë Spinel të Zi

Spineli i Zi besohet se largon negativitetin dhe ngjall frymëzim dhe fuqizim

Koleksionet Eden Aventurine dhe Promo Lock