Le të festojmë lumturinë e natyrës!

Pranvera është koha e vitit kur natyra ushqehet me energji - peizazhet janë plot jetë, ngjyra dhe më të gjalla, lulet erë fantastike dhe frutat janë më të shijshme se kurrë. Ashtu si pranvera, këto koleksione të frymëzuara nga natyra dhe që synojnë t'ju sjellin lumturi dhe të nxisin pozitivitetin tuaj.  

Duke simbolizuar njohurinë dhe inteligjencën, mollët e bëjnë këtë koleksion më të fuqishmin!

Green Aventurine konsiderohet më me fat nga të gjithë kristalet dhe një hajmali për optimizëm

Gjeni veten në natyrë

Me një varëse dry me kuarc natyral trëndafili, kjo gjerdan prej ari rozë është frymëzuar nga streha sekrete në natyrë ku mund të çlironi mendjen dhe të rifreskoni shpirtin tuaj. 

Gjerdan rozë-ari me një varëse dry me kuarc natyral trëndafili

Kuarci i trëndafilit mendohet se promovon dashuri dhe dhembshuri të thellë - për të tjerët dhe veten!

Ora dhe syze dielli me stil