Hapni forcat e zjarrta të jetës

Zgjoni guximin dhe pasionin

Gjerdan pasionant turmaline

Zhbllokoni shpirtrat tuaj të zjarrtë me një varëse çelësi të mbyllur me kristal qelqi, të varur në një gjerdan me zinxhir të gjatë argjendtë dhe të rrethuar nga një gjarpër prej ari trëndafili & ndash; simbol historik i forcave krijuese të jetës. Sytë e gjarprit janë zbukuruar me turmalinë të thellë, të kuqe në gjak & ndash; një kristal natyral që besohet se frymëzon guxim dhe pasion.

Passionate Tourmaline Vathë

Vathë të bujshëm prej xhami kristal me një gjarpër prej ari trëndafili & ndash; simbol historik i forcës krijuese të jetës. Sytë e gjarprit janë zbukuruar me turmalinë të thellë, të kuqe në gjak & ndash; një kristal natyral që besohet se frymëzon guxim dhe pasion.

Passionate Orë

Orë luksoze e lidhur me pllaka origjinale trëndafili-ari dhe argjendi, duke shfaqur xham jo-gërvishtëse safiri, kristale të shkëlqyera Swarovski dhe gurë natyrorë turmalinë & ndash; besohet se frymëzon guxim dhe pasion..

E veshur me argjend të pastër dhe ari të trëndafilit

Duke shfaqur gotë safiri pa gërvishtje, kristale të shkëlqyera Swarovski dhe gurë të kuq turmalinë
Duke shfaqur gotë safiri pa gërvishtje, kristale të shkëlqyera Swarovski dhe gurë të kuq turmalinë