Lulet e dimrit

Lulja e hershme rozë e befasuar nga bora e papritur frymëzoi këtë pjesë delikate trëndafili ari me kuarc natyral trëndafili. Jepini një prekje të ëmbël pamjes suaj me copa delikate lulesh në rozë!

Dizajn & Shprehje

Gjerdani femëror përmban një varëse të zbukuruar, rozë-ari, me pika kristal xhami të shkëlqyeshëm - dhe është kurorëzuar nga guri natyral, me faqe Rose Quatrz!

Byzylyk me zinxhir të imët në ar rozë është kurorëzuar nga një gur natyral, kuarc rozë

Kuarci i trëndafilit njihet si guri i dashurisë së përjetshme dhe të pakushtëzuar

Northen Agate koleksioni