Frymëzuar nga Suedia

Ky koleksion është projektuar për mrekullinë e Dritave Veriore, ndonjëherë duke u parë duke kërcyer nëpër qiellin e natës të Suedisë. Ngjyrat magjike të qiejve suedez përfaqësohen nga Agati natyral i dantellës blu dhe plotësohen nga kristalet Kubic Zirconia.

Gurët me tre ngjyra qetësuese vendosen në një kornizë delikate me ngjyrë argjendi në një gjerdan të hollë zinxhir.
Gurët me tre ngjyra qetësuese vendosen në një kornizë delikate me ngjyrë argjendi në një gjerdan të hollë zinxhir.
Përjetoni magjinë e dritave veriore
Një gur natyral agat me dantella blu është pjesa qendrore e këtyre unazave me ngjyrë argjendi. Dizajni i mrekullueshëm plotësohet nga një kristal i shkëlqyeshëm Kubic Zirconia.
Përjetoni magjinë e dritave veriore
Një gur natyral agat me dantella blu është pjesa qendrore e këtyre unazave me ngjyrë argjendi. Dizajni i mrekullueshëm plotësohet nga një kristal i shkëlqyeshëm Kubic Zirconia.

Besohet se agat harmonizon dhe ribalancon trupin, mendjen dhe shpirtin.

Zbuloni më shumë koleksione