Inspiruar nga Wild Elderberries

Në dimër, grupe me manaferra të egra zbukurojnë pyjet në Suedi, të pjekura në të zeza me një nuancë vjollcë. Këto fruta të ëmbla festohen në një koleksion copash të veshura me ar rozë, me një varg kristalesh xhami të zi dhe një gur Spinel të prerë në diamant.  

Në këtë karficë me ngjyrë ari, figura e një tigri plotësohet nga një perlë e fuqishme Tiger Eye.
Në këtë karficë me ngjyrë ari, figura e një tigri plotësohet nga një perlë e fuqishme Tiger Eye.
Gjerdan i çmuar Spinel
Në këtë gjerdan me zinxhir të hollë, manaferrat e egra festohen me një varg kristalesh qelqi të zi dhe një gur spineli të prerë në diamant në një mjedis të praruar me trëndafil.
Gjerdan i çmuar Spinel
Në këtë gjerdan me zinxhir të hollë, manaferrat e egra festohen me një varg kristalesh qelqi të zi dhe një gur spineli të prerë në diamant në një mjedis të praruar me trëndafil.

Spineli i zi besohet se largon negativitetin dhe ngjall frymëzim dhe fuqizim.

Urtësia e Natyrës

Bufi - simboli universal i mençurisë - festohet në këtë karficë me ngjyrë argjendi, me pupla të emaluara në nuanca të qarta të dritës veriore dhe sy të Topazit natyral blu të akullt.