Festojmë thelbin e feminitetit

Ka mënyra të pafundme për të shprehur feminilitetin sot, me gjithnjë e më shumë ide se si një grua moderne duhet të duket, të vishet dhe të sillet.

Aktualisht ka vetëm 8 Master Perfumers femra në botë, dhe Oriflame ftoi jo një, por dy prej tyre për të zhvilluar INFINITA. Ilmilie Coppermann dhe Aliénor Massenet janë të dy nga Franca, dhe të dy sollën përvojat dhe pikëpamjet e tyre unike mbi atë që është të jesh një grua moderne në projekt. Së bashku, ata krijuan një interpretim të fuqishëm dhe tërheqës të feminitetit, bazuar në përbërësin e papërpunuar të çmuar dhe më femëror që ata e dinin - Grandiflorum Jasmine nga Grasse.

Ilmilie dhe Aliénor krijuan aromën e Infinita rreth lules Grandiflorum Jasmine për të krijuar një interpretim modern të feminitetit klasik. Një aromë Floral-Fruity-Woody me nota të sipërme të agrumeve të ndritshme dhe pikante të Pepper Pink, Mandarin dhe Kumquat që çojnë në notën e zemrës së fuqishme dhe ultra-femërore të Jasmine Grandiflorum. Përfundimi me shënimet tërheqëse të Amber, druri Cashmere dhe Vanilla për të dhënë një bazë të mrekullueshme.

.
Ujë i Parfumuar që rezulton është një kombinim i kontrasteve që, megjithatë, shkojnë së bashku në mënyrë të përsosur. Pavarësisht se si mund ta përcaktoni feminitetin tuaj, do të gjeni diçka që pasqyron qëndrimin tuaj në Infinita. Kjo është edhe arsyeja pse bën një dhuratë të shkëlqyeshme dhe universale të Ditës së Gruas ose Ditës së Nënës.

Jo vetëm që Infinita Eau de Parfum është një aromë me cilësi të shkëlqyeshme, ajo qëndron për diçka më shumë - një kujtesë për të gjitha gratë në të gjithë botën të përqafojnë dhe të ndjehen krenarë për feminitetin e tyre të vërtetë.