Fryma festive pas kopertinës së katalogut

Është më i miri i të githa kohërave. Zbuloni animacionin magjik të Realitetit Virtual pas kopertinës së katalogut të Oriflame me Facebook dhe Oriflame Applicationin

Kush nuk e do kohën kur nata e zymtë shpërthen në mijëra shkëndija - dritat festive që zbukurojnë pemë dhe shirita, rrugë dhe sheshe? Kur fryma përcjell melodi, dhe shihni veten duke sodisur jashtë dyqaneve të ndritshme dhe aromatik?

Është thjesht koha më e bukur!

dhe ne duke shtuar magji, duke sjell katalogun në jetë! Skenoni kopertinen e katalogut të printuar me Oriflame Aplikacionin ose Facebook –  Animacioni i Realitetit Virtual është kompatibil me të dya platformat –  dhe shikoni se si katalogu i printuar bëhet live dhe festiv.

Për ta ndjerë magjinë, përdorni aplikacionin Oriflame ose kamerën e Facebookut - këtu mund ta zbuloni se si ta përdorni Animacionin me aplikacionin tonë Oriflame:

1. Shkarkoni Aplikacionin Oriflame nga Google Play ose Apple Store falas dhe hapeni atë.

2. Klikoni ikonën e skanimit në këndin e sipërm të djathtë të ekranit

3. Skanoni kopertinen e katalogut të printuar me aplikacionin Oriflame: mbajeni telefonin tuaj mbi katalog dhe skanoni të gjithë kopertinën, duke u siguruar që të katër qoshet e kopertinës së katalogut janë në kornizë.

4. Lëreni skanerin të identifikojë faqen e kopertines dhe të shijoni animacionin festiv!


Për të skanuar katalogun me Facebook, thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm:

1.Sigurohuni që të keni të instaluar aplikacionin Facebook në telefonin tuaj

2.Kur kyqeni në Facebook, do të shihni foton e profilit tuaj dhe NewsFeed: Klikoni + sikurse do të postonit ndonjë Story tuaj në News Feed tuajin

3. Klikoni kamerën dhe drejtojeni atë në kopertinën e katalogu

4. Shijoni animacionin e festave të Fundëviti dhe shihni se si katalogu bëhet live! Ju mund të regjistroni videot me kamerën tuaj në Facebook dhe dërgojuni miqve dhe familjes tuaj, ose postojini në rrjetet tuaja sociale.

 
Gjendje shpirtërore festive me kopertinën e parë të animuar të Oriflame, i cili ju sjellë një emocion festiv posaçërisht për Pushimet dhe festat e fundëvitit, zbuloni ofertat më të mira pa hapur katalogun!

 

SHKARKONI ORIFLAME APP PREJ GOOGLE PLAY OSE APPLE STORE PA PAGESË

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame