6 parfume luleje që nuk do të ndaloni së mbajturi

Jasemini, lule vjollca, lulet e portokallit, kamelia dhe trëndafili – parfumet me lule janë sa klasike aq edhe të larmishme. Por me kaq shumë aroma të ndryshme lulesh për të zgjedhur, mund të jetë e vështirë të dini se cila është e duhura për ju. Ne kemi mbledhur 6 aroma të parezistueshme që mjafton t'i provoni.

Çdo parfum luleje është si një buqetë unike me lule e përbërë nga kombinime që i përshtaten rasteve, personaliteteve dhe stileve të ndryshme. Aromat e luleve mund të jenë femërore dhe të lehta, por mund të jenë edhe mashkullore dhe të mprehta. Le të zbulojmë se cila aromë lulesh jeni.

Jasemini i ëmbël për një prekje femërore
Jasemini është një nga lulet më të njohura në parfumet moderne. Është një lule e bardhë, e vogël që ka erë të pasur, të ëmbël dhe frutash. Nëse ju pëlqen një aromë e ndritshme femërore, duhet të shkoni te tonën Infinita Eau de Parfum. Kjo aromë me lule përmban lulen Jasmine Grandiflorum, e cila thuhet se është përbërësi më ikonik dhe femëror që ekziston në parfumeri. 

Çmenduni me orkidën e egër
Nëse mendoni se të gjitha aromat me lule janë femërore dhe të ëmbla, mendoni përsëri! Mund të jenë gjithashtu të freskëta dhe të gazuara. Thjesht shikoni Jade Eau de Toilette.Nota heroike në këtë parfum është orkideja e egër, një lule ekzotike që rritet në vende të ndryshme në mbarë botën. Së bashku me mollën krokante, limonin, vaniljen, qelibarin dhe dru sandali ju merrni një aromë të freskët dhe energjike që është perfekte për ditët me diell.

A masculine scent with heart notes of romantic violet
Floral perfumes for men? Yes, of course. Although masculine scents may not be described as floral fragrances, many contain notes of soft, romantic flowers, such as violet. The Focus Eau De Toilette is a great example of this. Top notes of intense black pepper, bergamot and geranium blends together with heart notes of violet leaves and lavender. Creating an intense and warm scent that is truly irresistible.

 

Orange blossom – the go-to floral fragrance for brides to be
Orange blossom, the fragrant flower of the orange tree, has been described as an aphrodisiac because of its sweet and elegant scent. Often used by brides (both royal and not royal) in bouquets and perfumes. So, if you are a bride to be, this might be the flower scent for you. The Giordani Gold Original Eau de Parfum is one of our bestsellers with a rich heart of orange blossom that last all day long.

A floral fragrance classic – the delicate rose
The Moments Eau de Parfum is created with one flower in mind – the delicate rose centifolia, which is known as the rose of 100 petals. Perfumer Fabrice Pellegrin, who created this scent, calls his choice of flower; “Very natural, pure and fresh, with floral, green and honeyed tones”. If you love timeless classics, this floral perfume is the perfect one for you.

 

Luxurious camellia makes an elegant floral perfume
All about luxurious perfumes? You must get your hands on the Essenza Blossom Parfum. Crafted with orange blossom, jasmine and camellia, known as the “the flower of luxury”. The camellia flower has a delicate scent that melts together with the other blooms, creating a signature floral perfume that you will never get tired of.

Fjalët nga: