3 ide të thjeshta grimi për Halloween për t'i provuar këtë vit

Festat e Halloween po vijnë në rrugën tuaj! E keni përgatitur tashmë kostumin tuaj, apo po e merrni mendjen në minutën e fundit? Pavarësisht se çfarë, ne kemi të gjithë frymëzimin e grimit festiv që ju nevojitet. Me vetëm disa produkte mund të krijoni një pamje të thjeshtë, por drithëruese. Këtu janë tre ide grimi për Halloween që duhet të provoni!

Kllouni
Hapi 1: Merrni The One liner Stylo dhe vizatoni një krah në cep të syrit tuaj.
Hapi 2: Më pas përdorni të njëjtin eyeliner për të vizatuar një vijë të drejtë në pjesën e sipërme të qerpikëve tuaj. 
Hapi 3: Ndrysho në The One Wonder Liner dhe vizatoni një trekëndësh poshtë syrit. Përfundoni pamjen me një pikë të vogël poshtë buzës me majë të trekëndëshit. 
Gjithçka u krye! Kjo ishte e lehtë, apo jo? 

 

Rrjeta e merimangës
Hapi 1: Zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar The One Colour palaeten e hijeve për sy, kemi përdorur Calid Pink. Merrni maskarën dhe lyeni një vijë në qepallë. 
Hapi 2: Merr The One High Impact LAPSIN PËR SY dhe vizatoni një vijë të gjatë të hollë nga vija juaj e jashtme e qerpikëve drejt tempullit tuaj. Vazhdoni me tre vija të tjera nga vija juaj e poshtme e qerpikëve poshtë drejt faqes tuaj. Më pas lidhni të gjitha linjat në skajet në mes, për të krijuar rrjetën e merimangës.
E mrekullueshme, pamja juaj është e plotë! 

 

Lakuriqi
Hapi 1: Merrni The One Wonder Liner dhe filloni të vizatoni një vijë të lakuar nga vija e jashtme e qerpikëve drejt qepallës tuaj. Më pas vizatoni një vijë pak të lakuar drejt tempullit tuaj dhe një vijë më të shkurtër të lakuar nga vija e poshtme e qerpikëve. Lidhni skajet me disa kthesa të tjera.
Hapi 2: Mbushni të gjithë lapsin me të njëjtin eyeliner.
Tani jeni gati për të dridhur atë pamje drithëruese të Halloween-it!