Si të zgjidhni aromën e përsosur të ditës së dasmës

Aroma e duhur e ditës së dasmës do të krijojë gjendjen shpirtërore për një nga rastet më të paharrueshme të jetës suaj. Dhe, kështu, ne pyetëm një panel ekspertësh se çfarë nusesh-që duhet të konsiderojnë kur zgjedh aromën e tyre për të veshur rreshtin.

Oriflame Fragrance Expert, Mathilda Jönsson
Një aromë krijon një përvojë emocionale. Shtë një mënyrë për të shprehur se kush je dhe kush dëshiron të jesh. Kështu që kur zgjidhni një aromë për dasmën tuaj, filloni me mënyrën sesi dëshironi të ndjeheni dhe çfarë dëshironi të shprehni në ditën tuaj të veçantë.

Nëse dëshironi të ndjeheni femërore dhe romantike, zgjidhni një përbërje delikate të shënimeve prej druri dhe tufave me lule. Nëse doni të shprehni shkëlqim, atëherë shikoni në një aromë klasike chypre. Ose nëse dëshironi të përçoni sensualitet, shikoni për erëza të ngrohta, përbërës orientalë, myshk dhe lulëzime të ëmbla.

Parfumeri, Vincent Schaller
"Meqenëse dasma është dita më e rëndësishme e jetës suaj, unë rekomandoj të vishni një aromë elegante; një që ju bën të ndjeheni të sigurt dhe që do të zgjasë me orë të tëra.

E vendosa trëndafilin e bardhë në zemrën e Volare Forever për shkak të lidhjes së saj të gjatë me dasmën dhe romancën. E dija në çast se doja ta lidhte këtë aromë me temën e dasmës - në fund të fundit “përgjithmonë” barazohet me dashurinë e përjetshme, dhe për mua që duhet të jetë dasma. Aroma e një nuse duhet të shkëlqejë - një rreze e bukur e dritës, për ditën më të bukur të jetës suaj. " 
Stilisti i Famshëm,  Camilla Åstrand

Zgjedhja e aromës tuaj të ditës së dasmës duhet të jetë si pjesë e rëndësishme e ritualit tuaj të dasmës, si zgjedhja e veshjes. Kur zgjidhni parfumin tuaj, ekzistojnë dy qasje që mund të merrni: njëra është të vishni aromën tuaj të nënshkrimit (nëse keni një), një aromë e njohur që do t'ju ofrojë ngrohtësi dhe siguri për ju të dy gjatë festimit.

Përndryshe, ju mund të zgjidhni me kujdes një aromë të re që vishni në ditën e dasmës tuaj dhe në përvjetorët e ardhshëm. Në atë mënyrë, aroma do të shoqërohet përgjithmonë me ditën tuaj të veçantë dhe do të rikthejë kujtimet për të. Nëse e bëni këtë, merrni kohë për të gjetur aromën tuaj - dhe përfshini partnerin tuaj; Unë e dua intimitetin e blerjeve për parfum me të dashurin tim.

 

 

Themelues i Bride Book and Groom-to-be, Hamish Shephard 


"Mund të jetë vërtet argëtuese të zgjedhësh një aromë unike me mendjen tuaj në ceremoni. Mundohuni të përfshini gjëra për të cilat mendoni se janë të rëndësishme për ditën në aspektin e temës, stilit dhe sezonit që dasma juaj është prenotuar.
Një aromë më e ngrohtë me përbërës të tillë si qelibari dhe çokollata mund të ndjehen shumë të rëndë dhe të pasur për një martesë verore, por ndjeheni dekadent kur rezervohen për një ceremoni dimërore! Në të njëjtën mënyrë, një parfum klasik i përbërë nga elementë si jasemini ose trëndafili mund të jetë i përsosur për një ceremoni tradicionale në një vend historik, por jo të ndjehet plotësisht i duhur kur çiftëzohet me një martesë plazhi. "

Nusja, Daniela Bonardi
"Meqenëse një dasmë po prishet mjaft nerva, unë zgjodha të vish aromën time të zakonshme në ditën time të madhe - Doja të ndihesha e qetë dhe e rehatshme. Këshilla ime për nuset është të vish diçka me të cilën je në lehtësi. Do të vëreni që ditën e dasmës tuaj, çdo aromë bëhet më e lartë dhe më e fortë, kështu që ju do të dëshironi diçka në të cilën mund të mbështeteni. Plus, në këtë mënyrë, do t'ju kujtohet dasma juaj çdo ditë. "
Fjalët nga: Fotografitë nga: Giorgos Gerogiannis