Si të ripërdorni paketimin tuaj të bukurisë

Mësoni se si të ripërdorni paketimin tuaj të bukurisë dhe të reduktoni mbeturinat tuaja me këto mashtrime krijuese.

 Nuk mund t'i shpëtojmë faktit që jetojmë në një botë ku konsumi ynë është bërë problem. Por bota po zgjohet! Dhe dizajnerët po krijojnë me vetëdije produkte ku paketimi ka një funksion praktik të ripërdorshëm - ose atë, ose e bëjnë atë shumë të bukur për t'u hedhur.

Pra, nëse jeni si ne dhe grumbulloni një koleksion shishe dhe kavanozësh bosh, frymëzohuni me këto hakime kreative dhe mësoni se si t'i ricikloni boshllëqet tuaja, duke ndihmuar në reduktimin e mbeturinave në të njëjtën kohë.

 

Spriza e fundit e parfumit tuaj Signature nuk është vendi ku përfundon udhëtimi për parfumin tuaj të dashur. Projektuar me vetëdije me një kornizë fotografie të lëvizshme dhe të ripërdorshme, ripërdorimi i paketimit tuaj të bukurisë nuk bëhet më i lehtë se kaq. Thjesht shkëputni kornizën e vërtetë prej druri nga shishja dhe futni fotot tuaja të preferuara duke ngritur në të njëjtën kohë ambientet tuaja të brendshme.

Këshillë!
Ne e dimë se duke gjetur një aromë Signature do t'ju shohë duke mbledhur shumë nga këto korniza, kështu që pse të mos i grumbulloni dhe ngjitni së bashku për të krijuar një mur fotografik. Provoni të përzieni fotot në formatin e portretit dhe të peizazhit, për të krijuar një mur fotografik të stilit polaroid me shumë kujtime të kombinuara së bashku.

 

 We get it – it’s almost impossible to throw away such an iconic packaging as the eye-catching .SE Eau de Parfum bottles. Give second life to your perfume bottles by repurposing them as pretty little glass vases for wildflowers or single-cut stems. They brighten up your table while paying homage to your favourite scent – and the .SE bottles make this so easy, as they’ve been consciously designed with a screw top pump, so you can simply screw off the top and pop in flowers!

Këshillë!
 Mbani kapakët dekorativë - ato janë perfekte për t'u përdorur si një peshë e bukur letre në tavolinën tuaj, ose për t'i shndërruar ato në një dorezë dere për të rregulluar bukur sirtarin pranë shtratit.

 

 Duart lart nëse jeni duke kërkuar vazhdimisht në shtëpi për shirita flokësh dhe karfica flokësh! Ne ju ndjejmë. Bëjeni këtë kërkim të humbur kohë një gjë të së kaluarës duke ripërdorur kavanozët tuaj të zbrazët të kremit të trupit në kontejnerë të përshtatshëm për ruajtje. Ato janë mjaft të mëdha për të ruajtur një sërë aksesorësh për flokët, plus ju mund të përdorni një larmi ngjyrash për të renditur koleksionin tuaj. Dollapët e organizuar të banjës, nuk do t'i humbni më të gjitha shiritat e flokëve DHE një goditje ndaj paketimit për një përdorim - është një fitore e favorshme.

Këshillë!
Hiqni të gjithë kremin e trupit që mundeni, njomni kavanozin dhe kapakun në një lëng të ngrohtë për larjen e enëve për t'i pastruar dhe hequr etiketën. Nëse etiketa është shumë kokëfortë, përdorni pak pastrues manikyri në një copë pambuku për të shkrirë çdo mbetje ngjitëse të mbetur.

Fjalët nga: