Gëzuar Ditën e Tokës për ju nga Oriflame!

Celebrating the Earth Day is a way of demonstrating support for environmental protection. For us it’s one more opportunity to think about our beautiful planet and the world that we want to live in. And we as a company just love this day!

KETU TE ORIFLAME, NE RESPEKTOJMË NATYRËN!

Këtu në Oriflame, ne respektojmë natyrën dhe vlerësojmë gjithçka që ajo na ofron - pyje të gjelbër, ujë të pastër, ajër të pastër, tokë pjellore dhe shumë më tepër. Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është të bëjmë gjithçka për të shpëtuar planetin tonë dhe jemi të përkushtuar ndaj qëllimit për t'u bërë një kompani e qëndrueshme. Kjo reflektohet në një sërë iniciativash – nga zgjedhja e materialeve të qëndrueshme dhe të ricikluara për paketim deri tek krijimi i formulave të reja më të mira dhe më të pastra për portofolin tonë të produkteve. Ne po punojmë gjithashtu për të reduktuar emetimet tona të gazeve serrë dhe për t'i balancuar ato me një sasi të barabartë iniciativash për reduktimin e klimës dhe kreditë e karbonit. Dhe çdo ditë ne po mendojmë për mënyra të reja për të kursyer burime të vlefshme.


SI PO FESTOJMË DITËN E TOKËS NË 2023? 

Jemi të lumtur t'ju tregojmë për katalogun e ri dhe të përmirësuar të Oriflame. Ai u ridizajnua me planetin tonë në mendje - formati i tij më i vogël është më i mirë për natyrën! Ai lejon një përdorim më efektiv të letrës, me më pak mbeturina, duke kursyer burime të rëndësishme. Mund të ndihmojë në kursimin e mbi 1000 tonë letre! Jini të sigurt se këto ndryshime vetëm sa do të përmirësojnë përvojën tuaj në Oriflame si klient dhe partner. Dizajni i ri përputhet me eKatalogun – kështu që ju mund të kaloni pa probleme midis kanaleve të ndryshme të Oriflame.

Dhe një përfitim më shumë! Përshtatet në çdo çantë dore – e cila është e përkryer për kur jeni në lëvizje. Dhe tani do të jeni edhe më të kënaqur të shikoni katalogun tonë – duke e ditur se ai na ndihmon të shpëtojmë pemët!

Jemi të lumtur të festojmë Ditën e Tokës dhe katalogun tonë të ri  me ju! Ne do të vazhdojmë të kërkojmë gjithmonë mënyra të reja për të shmangur ndotjen dhe mbetjet e panevojshme, për të ruajtur biodiversitetin dhe për të qenë përgjegjës për mjedisin.


GËZUAR DITA E TOKËS!