Zbuloni një dimension të ri të argëtimit familjar!

Kalimi i kohës me cilësi me fëmijën tuaj është shumë i rëndësishëm. Gëzojnë ushqime së bashku në shtëpi. Leximi i librave fëmijës tuaj para gjumit. Luaj lojëra dhe argëtohemi së bashku. Këto janë të gjitha momentet që ndihmojnë të luash një rol të rëndësishëm në zhvillimin e fëmijës suaj. Ato janë gjithashtu mundësi për të krijuar kujtime të dashura që do të zgjasin një jetë.

Tani, ju dhe i vogli juaj mund të argëtoheni edhe më shumë, me lojën tonë të re të Augmented Reality. Vetëm duke skanuar faqet e katalogut të Baby O që kanë një ikonë të skanimit, mund të hapni një botë magjike plot karaktere shumëngjyrëshe dhe qesharake. Skanoni faqen e parë për të përmbushur karakteret tona për herë të parë, skanoni faqen e dytë dhe luani një lojë të fshehtë dhe të kërkimit. A do të keni mundësi t’i gjeni të gjitha?

Për të përmbushur karakteret dhe për të luajtur lojën, përdorni Oriflame Aplikacionin për të skanuar faqen - ndiqni udhëzuesin tonë hap pas hapi për të filluar:

1. Shkarkoni AppOriflame nga Google Play ose App Store për të lira dhe hapeni atë. Nëse jeni i ri në Oriflame mund të filloni me pamjen Vizitor. Nëse tashmë jeni partneri i markës Oriflame, thjesht identifikohuni duke përdorur informacionin tuaj të letrave kredenciale

2. Takoni ikonën e skanimit në pjesën e sipërme të ekranit

3. Hapni katalogun e Oriflame me produkte Baby O '. Shikoni për faqen me ikonë dhe mesazh skanimi. Skanoni mbajeni telefonin tuaj mbi katalog dhe skanoni të gjithë faqen, duke u siguruar që të katër qoshet janë në kornizë.

4.Lë skanerin të identifikojë faqen, të takojë personazhet tanë për herë të parë dhe të luajë fshehurazi dhe të kërkojë të krijojë miq të rinj! Shikoni për personazhet ndërsa fshihen! Pasi të keni gjetur një, trokitni lehtë mbi mbi të për të zbuluar. Vazhdoni të kërkoni personazhet derisa të gjeti të gjithë dhe të luani përsëri!

Argëtohuni së bashku dhe ndajeni me miqtë dhe familjen tuaj!*

*Që animacioni të shfaqet ne telefonin tuaj duhet të ketë të paktën sistemin operativ versionin Android 7.1 ose iPhone 6s dhe më të ri

Shiqo Videon:

 

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame