Bëhuni Vetë Sipërmarrës

Nëse tashmë po krijoni një karrierë të suksesshme si një sipërmarrës i pavarur, ose po mendoni të bëni një ndryshim të ri emocionues në jetën tuaj profesionale, ne kemi disa këshilla për t'ju ndihmuar të bëheni vetë-fillestar me fuqi të lartë që keni ëndërruar gjithmonë!

Bëni atë që doni
Do të thotë që ne jemi më të pasionuarit në punën tonë kur bëjmë diçka që duam. Ju mund të keni marrë tashmë hapin drejt bërjes së pasionit tuaj profesionin tuaj, dhe nëse nuk keni pse pse jo? Kjo më çon bukur në majën e numrit dy: mos harroni të gjithmonë…

Bëhu i guximshëm!

Jeta favorizon trimin dhe të sigurtin, kështu që mos kini frikë të ndani bukurinë tuaj të vërtetë me botën dhe të provoni diçka të re! Tani është koha për ta bërë atë ndryshim që gjithmonë e keni dashur, jo nesër, javën tjetër ose vitin tjetër. Bëni vetes një përparësi dhe bëjeni tani!


Vizualizoni qëllimet tuaja
Hapi i parë në çdo sipërmarrje të re tërheqëse është vendosja e pamjes suaj ndaj diçkaje dhe vizualizimi i qartë i saj në mendjen tuaj. Pse doni të ndërmerrni këtë karrierë të re? Farë po shpresoni të arrini? Pictureshtë e qartë fotografia atje ku doni të shkoni - madje edhe ta shkruani - dhe do të arrini atje

Gjeni fisin tuaj
Nisja për një udhëtim të ri mund të jetë e frikshme, kështu që gjeni ose formoni një komunitet sipërmarrësish me mendje të njëjtë për të shkëmbyer këshilla dhe truket me të. Ju mund të mbështetni njëri-tjetrin kur gjërat janë të ndërlikuara dhe ndajnë në festimet e suksesit të njëri-tjetrit!

Ndani çdo ditë të vetme!
Gjithmonë mbani mend të promovoni, promovoni, promovoni! Vetë-promovimi është çelësi i një biznesi të suksesshëm në ditët e sotme, dhe si një sipërmarrës i ri i pavarur ju takon juve të siguroheni se të gjithë e dinë se sa të shkëlqyeshëm jeni ju dhe biznesi juaj i ri. Nuk është kurrë shumë herët për të filluar ndarjen në mediat sociale, në internet dhe madje edhe nga çatitë nëse ndiheni aq të prirur!


Vizualizoni qëllimet tuaja Hapi i parë në çdo sipërmarrje të re tërheqëse është vendosja e pamjes suaj ndaj diçkaje dhe vizualizimi i qartë i saj në mendjen tuaj. Pse doni të ndërmerrni këtë karrierë të re? Farë po shpresoni të arrini? Pictureshtë e qartë fotografia atje ku doni të shkoni - madje edhe ta shkruani - dhe do të arrini atje Gjeni fisin tuaj Nisja për një udhëtim të ri mund të jetë e frikshme, kështu që gjeni ose formoni një komunitet sipërmarrësish me mendje të njëjtë për të shkëmbyer këshilla dhe truket me të. Ju mund të mbështetni njëri-tjetrin kur gjërat janë të ndërlikuara dhe ndajnë në festimet e suksesit të njëri-tjetrit! Ndani çdo ditë të vetme! Gjithmonë mbani mend të promovoni, promovoni, promovoni! Vetë-promovimi është çelësi i një biznesi të suksesshëm në ditët e sotme, dhe si një sipërmarrës i ri i pavarur ju takon juve të siguroheni se të gjithë e dinë se sa të shkëlqyeshëm jeni ju dhe biznesi juaj i ri. Nuk është kurrë shumë herët për të filluar ndarjen në mediat sociale, në internet dhe madje edhe nga çatitë nëse ndiheni aq të prirur!