Na lejo të prezantojmë… me familjen NovAge Proceuticals!

Herë pas here, vjen një produkt që ndryshon plotësisht lojën e kujdesit për lëkurën. Në këtë rast, është një gamë e tërë - NovAge Proceuticals. Kjo përbërje emocionuese e produkteve është krijuar për të siguruar zgjidhje të fuqishme, të synuara për të ndihmuar në adresimin e shqetësimeve specifike të lëkurës, kështu që ju të mund të arrini fytyrën tuaj ideale. Lexoni për të mësuar më shumë rreth gamës NovAge Proceuticals për të gjetur se cilat trajtime janë të përshtatshme për ju!

 Njihuni me familjen NovAge Proceuticals!
Çdo produkt në gamën tonë Proceuticals është zhvilluar posaçërisht me përbërës të fuqishëm aktivë për t'ju ndihmuar të trajtoni një gamë të gjerë shqetësimesh të ndryshme të lëkurës. Pjesa me e mire? Të gjithë ata janë të dizajnuar të përshtaten pa ndërprerje në rutinën tuaj të rregullt ditore NovAge, qoftë përkohësisht si një trajtim intensiv, ose për një periudhë më të gjatë kohore. Kurioz për atë zgjidhje që synon më mirë nevojat tuaja? Atëherë është koha të takojmë bandën!

Zgjidhje 10% e vitaminës C


Shqetësimi juaj:
Hiperpigmentim, njolla të errëta dhe çngjyrosje të tjera të lëkurës

Zgjidhja:
Një trajtim intensiv që përmban 10% të pastër dhe të fuqishëm të vitaminës C të përzier fllad në një solucion qetësues të serumit. Vitamina C është e njohur për aftësinë e saj për të barazuar dhe ndriçuar tonin e lëkurës. Funksionon duke parandaluar prodhimin e melaninës, ndërsa mbron gjithashtu lëkurën tuaj nga dëmtimi UV dhe radikalet e lira. Zgjidhja e Vitaminës C NovAge Proceuticals përmban Vitaminë C të pastër dhe të freskët dhe është e paketuar në mënyrë inovative për stabilitetin, shpërndarjen dhe performancën përfundimtare.

Si të përdorni:

Një regjim intensiv 4-javor (hapni një shishe të freskët çdo javë). Aplikoni një herë në ditë çdo mbrëmje pas pastrimit dhe para serumit tuaj. Nëse rrudhat janë gjithashtu shqetësuese, mund të kaloni në retinol në mbrëmje pasi të keni përfunduar rutinën 4-javore të Vitaminës C, por mos e përdorni në të njëjtën kohë! Shikoni videon tonë mënyrën e përdorimit K HTU!

Përfitimet?
• Ndihmon në frenimin e mbiprodhimit dhe shprehjes së melaninës
• Ndihmon në zvogëlimin e hiperpigmentimit dhe çngjyrosjeve të tjera të lëkurës
• Zbulon një çehre të ndritshme, madje pa të meta

Niacinamide & Cica Bio-Celulose Mask fletë

Shqetësimi juaj:
Lëkurë e shurdhër, e dehidratuar, me pamje jo të shëndetshme dhe një pengesë e dëmtuar e lëkurës

Zgjidhja:
Një maskë ultra-qetësuese dhe hidratuese intensive e bio-celulozës e zhvilluar me Niacinamide & Cica. Cica është e njohur për vetitë e saj shëruese dhe rigjeneruese dhe punon për të rritur sintezën e kolagjenit dhe aktivitetin qelizor për të ndihmuar në qetësimin dhe ringjalljen e lëkurës. Niacinamide ndihmon për të përmirësuar funksionin e barrierës së lëkurës dhe promovon një shkëlqim me pamje të shëndetshme.

Si të përdorni:
Plotësimi perfekt i rutinës tuaj NovAge. Aplikoni sa herë që dëshironi, sa herë që ndjeni se lëkura juaj ka nevojë për një nxitje! Shikoni videon tonë mënyrën e përdorimit K HTU!

Përfitimet?
• Rikthen menjëherë shkëlqimin në lëkurën e shurdhër, të dehidratuar, me pamje jo të shëndetshme
• Rimbush menjëherë lëkurën
• Qetëson dhe qetëson lëkurën

Pika e energjisë së Retinolit

Shqetësimi juaj:
Vija të holla dhe rrudha të thella

Zgjidhja:
Një trajtim intensiv i formuluar me 1,1% retinol të kapsuluar. Ky aktiv i fortë kundër plakjes vepron duke promovuar sintezën e kolagjenit dhe qarkullimin e qelizave të lëkurës dhe është i njohur për aftësinë e tij për të përmirësuar strukturën e lëkurës dhe për të zbutur rrudhat. Versioni ynë i specializuar i Retinol është kapsuluar dhe dorëzuar në lëkurë në një predhë polimerike mbrojtëse, me një shtresë të vetme - kjo ndihmon në maksimizimin e fuqisë dhe përfitimeve të lëkurës.

Si të përdorni:
Vendosni retinol çdo mbrëmje pas pastrimit. Për rezultate më të mira, përdorni për 4-8 javë si një regjim intensiv. Vishni kremë kundër diellit gjatë kësaj kohe. Mos e përdorni në të njëjtën kohë me Vitaminën C pasi kjo mund të shkaktojë acarim të lëkurës. Shikoni videon tonë mënyrën e përdorimit K HTU!

Përfitimet:

• Punon në nivel qelizor për të zvogëluar pamjen e vijave të holla dhe rrudhave.
• Rrit përmbajtjen e ujit dermal për lëkurën me pamje plumberi
• Rrit shkallën e qarkullimit të lëkurës për lëkurë me pamje më të shëndetshme

Zgjidhje për lëkurën AHA 6%

Shqetësimi juaj:
Lëkura e ashpër dhe poret e dukshme

Zgjidhja:

Një solucion kimik i lëvozhgës me 6% acide hidroksi alfa. AHA-të janë acide që ndodhin natyrshëm që mund të trajtojnë njollat, dëmtimet e fotove, poret e zgjeruara dhe tonin e pabarabartë të lëkurës. Ata punojnë duke bërë eksfolim kimik të qelizave të vdekura dhe të thata të lëkurës larg sipërfaqes së lëkurës për të shpejtuar në mënyrë efektive procesin e rinovimit qelizor të lëkurës, duke ndihmuar në rivendosjen e shkëlqimit në fytyrën tuaj.

Si të përdorni:
Aplikoni AHA në mbrëmje pas pastrimit, për të trajtuar shqetësimet e lëkurës për një periudhë të kufizuar kohore. AHA mund të shkaktojë ndjeshmëri ndaj rrezeve të diellit, prandaj vendosni gjithmonë krem mbrojtës ndaj rrezeve të diellit dhe kufizoni ekspozimin në diell gjatë përdorimit të këtij produkti.

 

Përfitimet:
• Zvogëlon dukshëm pamjen e poreve dhe minimizon shurdhërinë
• Lëmon dhe përsos sipërfaqen dhe strukturën e lëkurës
• Rinovon lëkurën në nivel qelizor dhe rikthen shkëlqimin

Ampula të peptidit të menjëhershëm


Shqetësimi juaj:
Humbja e qëndrueshmërisë dhe elasticitetit

Zgjidhja:
Një formulim intensiv njëjavësh i shënjestruar me një zgjidhje multi-peptide që ndihmon në zvogëlimin e rrudhave duke rritur prodhimin e kolagjenit dhe duke mbrojtur nga degradimi i kolagjenit, dhe rrjetë tensori aktive, e cila krijon një efekt të menjëhershëm të tensionit të ngritjes dhe forcimit të menjëhershëm të lëkurës.

Si të përdorni:

Ky kurs intensiv do të përdoret dy herë në ditë, një herë në mëngjes dhe një herë në mbrëmje, gjatë 7 ditëve.

 

Përfitimet:
• Ngre menjëherë dhe forcon lëkurën në vetëm 7 ditë
• Ndihmon për të rritur prodhimin e kolagjenit
• Minimizon shfaqjen e rrudhave

Jeni po aq të ngazëllyer sa edhe ne për shtimin e gamës NovAge Proceuticals në rutinën tuaj? Shikojeni këtu!