Një ringjallje e plotë për flokët dhe thonjtë tuaj

Lëndët ushqyese të flokëve dhe thonjve NutriComplex ushqejnë flokët dhe thonjtë tuaj nga brenda. Tabletat përmbajnë lëndë ushqyese të nevojshme për sintezën e keratinës - proteina nga të cilat përbëhen flokët dhe thonjtë. Kur më shumë është në dispozicion në sistemin tuaj, flokët dhe thonjtë bëhen më të trashë dhe të fortë. Formula përmban gjithashtu lëndë ushqyese që kanë cikël jetësor, efekte që zgjasin në rrënjët e flokëve të kokës.

 

Mënyra se si muajt e dimrit i trajtojnë flokët tuaj është rrallë herë e mirë. Lënia e kokës tuaj zbuluar do të çojë në temperatura të ulëta që ndikojnë negativisht në strukturën e flokëve. Vënia e një kapele i bën ata të fërkuara. Për të mos përmendur, në dimër, mund të jetë më e vështirë të marrësh të gjitha ushqyesit e nevojshëm nga dieta juaj e përditshme.

 Dimri mund t'i lërë flokët dhe thonjtë tuaj duke kërkuar më shumë, por ato nuk duhet të qëndrojnë kështu. Flokët & Thonjtë NutriComplex do t'ju ndihmojnë të ktheheni mbrapa dhe të mirëpresni ditët e zgjatjes në gjendje optimale!