Mbreti i antioksidantëve

Duke dalë nga dimri, trupat tanë mund të privohen nga disa elementë thelbësorë, kështu që kërkojnë vëmendje shtesë ushqyese. Situata nuk ndihmohet nga prania e shtuar e radikalëve të lirë karakteristikë për sezonin e ftohtë, që vjen nga: smogu dhe ndotja e ajrit të krijuar nga ngrohja e tepërt, dieta e dobët, ushqimi yndyror, mungesa e produkteve të freskëta dhe pirja e duhanit.

Luftimi i ndikimit të dëmshëm të radikalëve të lirë nuk është një detyrë e lehtë, dhe kjo është arsyeja pse ne po kthehemi te Astaxanthin - antioksidanti më i fuqishëm i natyrës. Ndonjëherë quhet "mbreti i antioksidantëve", Astaxanthin ka një strukturë unike molekulare që e bën atë më të fortë se çdo molekulë tjetër antioksidues.


EXTRACTI I ASTAXANTHIN & BILBERRY
përmban Astaxanthin natyral, të mbështetur nga anthocyanins nga Ekstrakti Bilberry. Të dy substancat ofrojnë mbrojtje unike nga agresorët e mjedisit, duke luftuar oksidimin e qelizave brenda vetë trupit.