Marine Calcium & Vitamin D

Kalciumi është një lëndë ushqyese tepër e rëndësishme që ne ndonjëherë e anashkalojmë kur planifikojmë ushqimin tonë. Në fakt, sondazhet tregojnë se shumë vende nuk plotësojnë rekomandimet dietike të kalciumit. Sidoqoftë, është thelbësore që të mbajmë një konsum të qëndrueshëm të këtij minerali, pasi trupat tanë nuk mund ta prodhojnë atë vetë!

Pothuajse të gjithë kalciumin në organizëm është ruajtur në kockat dhe dhëmbët tanë. Ndërsa plakemi, densiteti ynë i kockave zvogëlohet, duke rritur rrezikun e osteoporozës me kalimin e kohës. Wellness nga Kalciumi Detar i Oriflame & Vitamina D ndihmon në mbrojtjen kundër humbjes së masës kockore dhe forcon sistemin imunitar.

Kalciumi Detar & Vitamina D përmban një burim superior të kalciumit, të furnizuar nga deti. Nga ujërat e ftohtë të Islandës Nordike vjen AQUAMINTM - një burim unik i kalciumit bio të disponueshëm nga alga deti i kalcifikuar. Së bashku me shumë minerale shtesë gjurmë natyrale, është një burim i shkëlqyeshëm i kalciumit i provuar klinikisht për të mbështetur forcën e kockave - dhe ne kemi shtuar Vitaminë D shtesë për të siguruar thithjen më të mirë të mundshme në trup