Qershia në maje të një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar!

Ka shumë gjëra për t'u marrë parasysh kur bëhet fjalë për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e një jetese të shëndetshme. Gjithçka, nga përpjekja për të bërë gjumë dhe ushtrime të mjaftueshme, sigurimi për të ngrënë një dietë të ekuilibruar dhe ushqyese, dhe mbajtja nën kontroll e niveleve të stresit - të gjitha ndërkohë që mashtrojnë njëkohësisht kërkesat e jetës së vrullshme të ditës moderne.

Wellness by Oriflame Multivitamin & Mineral është një suplement ushqimor ditor me dy variante që janë formuluar posaçërisht për të mbështetur nevojat ushqyese të grave dhe burrave! Krijuar me një kompleks gjithëpërfshirës të 22 vitaminave dhe mineraleve thelbësore, kjo shtesë shërben si një plotësim i një diete të ekuilibruar për të siguruar që trupi juaj të marrë mikroelementet e nevojshme për të mbështetur nivelet e energjisë, imunitetin, shëndetin e lëkurës, metabolizmin dhe mirëqenien e përgjithshme.

 Me 12 vitamina dhe 10 minerale, kjo tabletë e vogël përmban një larmi të habitshme të substancave vitale. Ndërsa një dietë e qëndrueshme, e shëndetshme dhe e ekuilibruar është thelbësore kur bëhet fjalë për plotësimin e nevojave ushqyese, me Multivitamin & Mineral, çdo boshllëk i mundshëm në shpërndarjen e këtyre gjërave thelbësore do të mbulohet. Është kaq e lehtë