Disa fakte rreth Astaxanthinit që ndoshta nuk i dinit

Astaxantina natyrore ka një strukturë unike molekulare që e bën atë më të fortë se çdo molekulë tjetër antioksidante. Për këtë arsye, astaksantina shpesh quhet "Mbreti i Antioksidantëve"

Astaxantina natyrore ka një strukturë unike molekulare që e bën atë më të fortë se çdo molekulë tjetër antioksidante. Për këtë arsye, astaksantina shpesh quhet "Mbreti i Antioksidantëve".
Por

…NË PËRGJITHSI PËR antioxidantËT?

Antioksidantët janë elementët kryesorë në "teorinë e radikalëve të lirë" të plakjes së trupave tanë. Kjo teori thjesht mund të përshkruhet si oksigjeni që ne thithim për të jetuar gjithashtu dëmton brenda qelizave tona me radikale të lira që mbart dhe gradualisht na plak. Trupat tanë kanë mekanizma për të mbajtur nën kontroll dëmtimin oksidativ, dhe një pjesë e madhe e kësaj mbrojtjeje vjen nga faktorë dietikë.

Astaxanthin është një antioksidant unik që absorbohet plotësisht dhe transportohet në të gjitha indet në trup. Ajo mbron nga dëmtimi oksidativ dhe radikalet e lira brenda venave ndërsa transportohet, dhe gjithashtu ka efekte të dokumentuara anti-inflamatore. Mire

…ja pse:

1. Astaxanthin quhet "sekreti i rinisë" i personave të famshëm. Ndër vetitë e tij për rritjen e lëkurës janë vijat e imëta dhe rrudhat, përmirësimi i elasticitetit të lëkurës dhe zvogëlimi i thatësisë së lëkurës.
2. Astaksantina mund të ketë përfitime për shëndetin kardiovaskular. Shtë zbuluar se parandalon oksidimin e molekulës së kolesterolit (LDL). Oksidimi i LDL është pjesë e procesit të aterosklerozës (forcimi i arterieve).
3. Duke zbutur inflamacionin e tepërt në muskul pas stërvitjes së forcës, është gjetur që astaksantina rrit performancën dhe qëndrueshmërinë e dikujt në sport. Ekipi suedez i skive përdor astaxanthin rregullisht.
4. Astaxanthin konsiderohet një anti-oksidues i sigurt për duhanpirësit sepse ndryshe nga antioksidantët e tjerë të cilët mund të shndërrohen në pro-oksidantë në nivele të caktuara, astaxanthin nuk e bën këtë.
5. Astaxanthin mbetet një nga antioksidantët më të hulumtuar në arenën ndërkombëtare. Çdo vit studime të reja publikojnë rezultatet e tyre për botën e gjerë publike dhe shkencore.

a jeni në dijenise Astaxanthin është

75 herë më i fortë se acidi alfa-lipolik
100 herë më e fortë se Vitamina E
550 koha më e fortë se katekina e Çajit të Gjelbër
800 herë më i fortë se CoQ 10
5000 herë më e fortë se Vitamina C

 Ne mësuam përfitimet kryesore të astaksantinës, një nga informacionet më të rëndësishme, por

…nga erdhi dhe si?

 Astaxanthin rrjedh nga një algë unike që gjendet në arkipelag Suedez dhe përqendrimi i saj është në kulmin e saj kur algat bëhen të kuqe. Në atë moment bluhet dhe kapsulohet me kujdes për të ruajtur të gjitha cilësitë e çmuara. Atëherë, ju e dini se çfarë është astaksantina, nga dhe si rrjedh nga ajo, por

...KU TA GJENI?

 Astaxanthin e gjetur në Astaxanthin & Bilberry Extract është një nga gurët e themelit të një prej produkteve kryesore të Wellness: WellnessPack. Lajmi i shkëlqyeshëm është se së bashku me kombinimin e ekuilibruar mirë të Multivitaminave dhe Mineraleve komplekse dhe shkëlqimit më të pastër të lëkurës që rrisin Omega 3, performanca e Astaxanthin përforcohet edhe më shumë!

Nuk është çudi që WellnessPack është një nga shitësit më të mirë të Oriflame!

Ndiheni i intriguar? Kontrolloni Redaktimet e tjera të Bukurisë që paraqesin Astaxanthin dhe vetitë e tij mahnitëse.