5 Fakte Interesante për Gamën Milk & Honey

Gama e produkteve Milk & Honey është një nga brendet më të preferuara të kujdesit për trup. Këtu keni 5 fakte interesante për të!

1. Milk & Honey gama është lansuar 21 vite më pare dhe fillimisht ka ofruar produkte për vaskë dhe dush, dhe kujdes për trup.

2. Gama përfshinë ekstrakte me burim organik të qumështit dhe mjaltës. A e dini se Oriflame ka qenë një nga kompanitë e para që ka zhvilluar përbërësit me burim direkt nga natyra? 

3. Duo e përsosur e përbërësve qumësht dhe mjaltë vepron duke e bërë lëkurën të hidratuar, të butë dhe të lëmueshme. 

Qumështi: Njihet se është e pasur me vitamina zbutëse për lëkurë, minerale dhe proteina që përkrahin lëkurën e butë dhe elastike. 

Mjalta: Një përbërës I njohur, I pasur me sheqer që njihet se përmbanë vitamina zbutëse për lëkurën, minerale dhe acid folik. Ndihmon në revitalizimin e lëkurës duke ofruar lëkurë të butë, elastike dhe më të ndritshme. 

4. Milk & Honey gam aka një portofolio të gjerë të produkteve. Aty do të gjeni: kremë për dush, skrab sheqeri, kremat e ditës dhe natës, qumështin pastrues, shambo, regjenerator, kremë për trup, skrab për duar dhe shumë më shumë! 

5. Milk & Honey produktet gjithashtu vijnë në edicionin festiv sepse janë gjithmonë një dhuratë e këndshme dhe e shijshme për lëkurën tuaj! 

 
Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame