5 arsye ta dashuroni NovAge - Kujdesi i lëkurës më i avancuari

Ne jemi duke festuar 5 vitet e NovAge. Që nga viti 2015, NovAge ka ndihmuar gratë dhe burrat të synojnë dhe adresojnë nevojat e tyre unike për kujdesin e lëkurës, përmes zgjidhjeve të avancuara të kujdesit të lëkurës. Në kremtimin e 5 viteve për të fituar lëkurë të bukur, me pamje të shëndetshme, këtu janë 5 arsye për të provuar dhe dashuruar NovAge.

1. Klinikisht provuar se funksionon
Zgjedhja dhe dituria se cilit produkt të kujdesit të lëkurës duhet t’i besoni ndonjëherë mund të ndihet si mision i pamundur - kjo është arsyeja pse çdo gamë NovAge mbështetet nga testimi klinik! Efikasiteti i produkteve testohet te vullnetarët e shëndetshëm duke krahasuar karakteristikat e lëkurës para dhe pas përdorimit. Kështu që, ju mund të besoni në rezultatet!

 

2. I fuqishëm dhe mbrojtës
Çdo set NovAge është formuluar me ekstrakte të qelizave burimore të bimëve. Këto teknologji me bazë bimore janë të pasura me agjentë mbrojtës të cilët ndihmojnë në neutralizimin e agresorëve dhe ngadalësojnë shfaqjen e shenjave të plakjes së lëkurës - si rojet e rinisë suaj!

 

3. Rutinë e thjeshtëzuar me 4 hapa

Jeta mund të jetë kërkuese. Rutina juaj e lëkurës nuk duhet të jetë. NovAge siguron lëkurën me pikërisht ajo që i nevojitet përmes katër hapave, të planifikuar me kujdes: pastroni, zonën e synuar të syve, rrisni me serum dhe hidratoni me kremrat e ditës dhe natës. E gjithë rutina mund të përfundojë në më pak se dy minuta. Ashtë një moment i përsosur përkëdhelës që ju lejon të shijoni rezultate të menjëhershme dhe afatgjata!

 

4. NovAge ka një vështrim për të ardhmen e planetit
Bioteknologjia është një mënyrë më e qëndrueshme për të krijuar përbërës aktivë natyrorë. Çdo varg NovAge përbëhet nga teknologji rinovuese aktive që mbështeten gjithashtu nga ekstrakte të qelizave burimore të bimëve, të krijuara duke përdorur materialin bimor tashmë ekzistues. Jo vetëm që përbërësit bio-aktivë përdorin më pak ujë, diell, punë dhe tokë për prodhim, por rritja e tyre në kushte laboratorike eliminon përdorimin e pesticideve dhe ndotësve duke e bërë procesin dhe teknologjinë më miqësore me mjedisin.

 

5. Ndjenja e bukur është fuqizuese

Me NovAge, ju po merrni më shumë sesa produkte fantastike. Ju po i dhuroni vetes një lëkurë të bukur, me pamje të shëndetshme dhe një ndjenjë besimi dhe fuqizimi të përtërirë. Zbuloni gamën e plotë të NovAge dhe mësoni se cila linjë është më e përshtatshme për ju.

 

Fotografitë nga: Oriflame