3 maskarat që do të zgjasin dhe rritin qerpikët tuaj

Njihuni me obsesionin tonë më të ri të maskarës, maskarat hibride! Ne kemi grumbulluar maskarat tona të preferuara që ndihmojnë në krijimin e gjatësisë, vëllimit, definicionit sot dhe ndihmojnë në rritjen e qerpikëve tuaj me kalimin e kohës. Hidhini ato falset!

Pra, tani është koha për të marrë qerpikët më të gjatë në mënyrë natyrale me tre maskarat tona hibride më të shitura!

1. AJO QË I KA TË GJITHA
Kush thotë se nuk mund t'i kesh të gjitha? Maskara 5-në-1 Wonder Lash është e mbushur me vaj ushqyes të farës së lulediellit. Rezultati është deri në 16x më shumë volum, më shumë gjatësi, më shumë kaçurrela dhe definicion mahnitës plus kujdes i menjëhershëm i qerpikëve.

Formula e saj e lehtë është projektuar për të mbrojtur dhe forcuar rezistencën tuaj natyrale të qerpikëve nga rrënja në majë, dhe është gjithashtu e disponueshme në një formulë të papërshkueshme nga uji!

Pse do t'ju pëlqejë:
• Gjashtëmbëdhjetë herë më shumë volum dhe deri në 68% më shumë gjatësi kundrejt qerpikëve të zhveshur 
• Deri në 116% më shumë kaçurrela kundrejt qerpikëve natyralë 
• I mbushur me vaj të farës së lulediellit që ushqen çdo qerpik

Img-1.jpg 

2. SUPERSTARI I VËLIMIT
Dëshironi një bojë për vetulla ultra-volumizuese me kaçurrela femërore? Mascara Volumising Fortemente e Giordani Gold është e mbushur me trashës qerpikësh për të ushqyer dhe trashësuar qerpikët, në mënyrë që ata të bëhen më të fortë me kalimin e kohës.

E krijuar për të synuar vëllimin, përkuljen dhe ngritjen e qerpikëve, menjëherë dhe me përdorim të vazhdueshëm, kjo maskara hibride është formuluar për të rritur gjerësinë dhe trashësinë e qerpikëve tuaj natyral.

Pse do t'ju pëlqejë:
• 5 X më shumë volum se qerpikët natyral
• 84% më shumë kaçurrela se qerpikët e zhveshur 
• Trashësi i qerpikëve ndihmon në ushqyerjen, trashjen dhe ndërtimin e elasticitetit brenda qerpikëve natyralë. 

Img-2.jpg

3. HEROI I ZGJATIMIT TË QERIKËVE
Me një listë të sukseseve më të mira të përbërësve për kondicionimin e qerpikëve, Rimel për Zgjatjen e qerpikëve Angel Caress Giordani Gold kombinon kujdesin dhe mjeshtërinë për t'ju sjellë një bojë për vetulla zgjatëse në një formulë ushqyese të lehtë, që u jep qerpikëve definicion dhe gjatësi hyjnore, duke i zbutur dhe forcuar ato nga brenda.

Pse do t'ju pëlqejë:
• Qerpikët deri në 77% më të gjata në çast 
• Përkufizimi dhe ndarja supreme 
• Formula e pasur me vitamina për rritjen e mbrojtjes dhe ushqimit të qerpikëve si në çast ashtu edhe jashtë orarit.

Img-3.jpg