3 Sekretet e Ujit te trendafilit

Uji I trendafilit është i njohur për përfitimet e tij të shumta për shëndetin dhe bukurinë. Zbuloni sekretet e saj dhe gamën e re të produkteve të frymëzuara nga aroma e saj e bukur. Merrni lëkurën tuaj atë që dëshiron çdo ditë.

#1 Radiant Rose Sapun:

Radiant Rose Sapun zbutë lëkurën tuaj dhe lanë lëkurën tuaj si duhet, poashtu lenë lëkurën tuaj me nje aroma trëndafili . Përdoreni këtë sapun shpesh për lëkurë të mrekullueshme që mban erë. Forma e cilësisë së mirë e sapunit e bën atë një ide të mire per dhuratë dhe do të duket bukur edhe në banjën tuaj!

 

"Uji Rose me vetitë e tij anti-inflamator dhe antioksidant është i njohur për rezultatet e tij efektive për shërimin ose qëllimin ushqyes".

 


# 2 Radiant Rose Krem per duar

Aromë e trëndafilit të ujit të pranishëm në këtë krem ngjall aromën e rozës në duart tuaja me regjimin tuaj të rregullt të kujdesit per lekuren. Aplikoni këtë krem dite në baza ditore për të marrë rezultatet e dëshiruara për lëkurë të butë dhe të lemuar.

"Uji Rose ka një erë tejet të gëzueshme dhe freskuese që ju ndihmon të ndiheni të pastër dhe të gjallë. "

 

 

 


# 3 Radiant Rose Kolonje

Kjo uji trendafili me aromë rrezatuese Rose Kolonje është produkt perfekte për ju që të freskoni trupin tuaj. Aplikimi i një spërkatje të vetme mund ta bëjë trupin tuaj me erë të freskët, ashtu siç e dëshironi.Vendoseni ne duar një sasi të vogël të kësaj kolonje dhe zbrazni atë në pikat e pulsit në trupin tuaj, si kyçet e dorës, qafën dhe pas veshëve.

 

"Uji i trendafilit eshte i njohur qe nga kohët e lashta. Prodhuar nga lulet më të bukura, uji i kuq përdoret sot për qellime bukurine, qëllimet mjekësore dhe kuzhinën në të gjithë botën ".

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame