Gjithë Çfarë Ju Duhet Për Thonjë Të Përsosur

Thonjët e dobët, manyqyri i prishur, thonjë të thyer? Të gjithë e njohim këtë dhimbje. Ka shumë faktorë që mund të ndikojnë në gjendjen e thonjëve por ne dimë se si të veprojmë me një gjë të tillë! Shihni këshillat tona për të përmirësuar çfarëdo problemi me thonjë që të keni!

1. Suplementet
Dieta e balancuar është një domosdoshmëri kur bëhet fjalë për thonjë të fortë, por më e rëndësishmja për tu dukur dhe ndier mirë çdo ditë. Ushqimet e mira me hekur, selen dhe calcium kontribuojnë që të bëjnë thonjët të fortë dhe me shkëlqim por gjithashtu ndihmojnë që të rriten sa hap e mbyll sytë! Ju mund të suportoni rritjen e thonjëve tuaj dhe fortësinë me suplementim të mire. Ne rekomandojmë Wellness NutriComplex për Flokë dhe Thonjë.
2. Kujdes Ditor
Next important habit to develop is to use nails conditioners which can protect your nails from discolouration and breaking. Remember - in this case systematicity is the key! Complement your nail routine with a cream that nourishes and conditions hands and nails and stock up on nail care polishes that promote nail growth, strengthen the nail plate and soften cuticles. 
3. Always be prepared Gjithmonë qëndroni të përgatitur
Të gjithë e njohim dhimbjen kur bëhet fjalë për thyerjen e thonjëve në kohën më të papritur. Zakonisht të bën të ndihesh jorehat duke ndikuar në vetëbesimin tuaj. Mos u befasoni më! Sigurohuni që jeni gjithmonë të përgatitur për këtë lloj situate dhe mbani Nail It setin tuaj për manyqyr me aksesorët për të rregulluar lehtësisht këtë situate të thonjëve!

4. Fitoni dukjen e përsosur                                                                                    Stilimi i thonjëve tuaj nuk është aq i lehtë sa duket. Posaqërisht, kur manyqyri juaj i preferuar kërkon aplikim të shumë shtrwsave për të krijuar një hije të njëtrajtshme. Kështu që, mbani një shtresë të sipërme të mire në raft për të ju ndihmuar në rast të papërsosmërive që marrin kohë të rregullohen. The ONE Instant Rescue është një nga ta! Është super e lehtë për aplikim, rritë shkëlqimin, korrekton manyqyrin dhe i bën thonjët tuaj të përsosur – pa u lodhur shumë!

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame