Përmirësoni rutinën tuaj me masazhin energjik të fytyrës Novage+ Signature

Masazhi Energjik i Fytyrës Novage+ Signature është një masazh i përshtatur, i bazuar në shkencë, që rrit përfitimet e rutinës së kujdesit të lëkurës Novage+. Masazhi ndjek secilin nga hapat rutinë Novage+ për të optimizuar qarkullimin e qelizave, për të ndihmuar lëkurën të përthithë produktet, të largojë papastërtitë, të reduktojë ënjtjen poshtë syve dhe rrathët e errët dhe të heqë konturet e fytyrës.

HAPI 1 - Pastroni me teknikën effleurage 
Hapi i parë është pastrimi i lëkurës me një teknikë effleurage për lëkurë më të lëmuar dhe më rrezatuese. 

HAPI 2 - Teknika e pulsit limfatik në zonën e syve 
Hapi i dytë është të aplikoni kremin tuaj të syve, duke përdorur një teknikë të pulsit limfatik për të përmirësuar mikroqarkullimin, për të reduktuar ënjtjen nën sy dhe rrathët e errët dhe për të shpërndarë në mënyrë të barabartë substancat aktive që përmbahen në kremin tuaj të syve. 

HAPI 3 - Përmirësojeni me teknikën e përkëdheljes 
Hapi i tretë është aplikimi i serumit tuaj, duke e forcuar lëkurën me një teknikë përkëdheljeje për të ngrohur dhe energjizuar lëkurën, për të optimizuar mikroqarkullimin dhe për të rritur përthithjen e serumit.

HAPI 4 - Hidratoni me masazh më të thellë të indeve 
Hapi i fundit është të hidratoni lëkurën me kremrat tuaj të ditës dhe të natës, me një masazh më të thellë të indeve për të ndihmuar në ngritjen e kontureve të fytyrës, lirimin e tensionit në muskulin masazhues, stimulimin e rrjedhjes së gjakut në të gjithë fytyrën dhe përmirësimin e fleksibilitetit dhe elasticitetit të lëkurës.

Në përgjithësi, masazhi energjik i fytyrës Novage+ Signature është një përvojë unike që rrit përfitimet e rutinës së kujdesit të lëkurës Novage+ dhe e lë lëkurën të qetësohet, energjizohet dhe lëmohet.