4 mënyra se si Love Nature Kujdeset për lëkurën dhe e do planetin!

Tre gamat e reja të kujdesit për lëkurën Love Nature premtojnë një përvojë më sensuale se kurrë më parë. Por akoma më mirë, ata tani janë edhe më të dashur për mjedisin! Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se si po kujdesemi së bashku për Nënën Natyrë.


1. Planet-PC Pet plastike të dashur

Do të bëjë një buzëqeshje në telefonin tuaj për të ditur që shishet plastike dhe kapakët e Dashurisë së Natyrës tani janë krijuar duke përdorur 40% materiale plastike PET PCR miqësore me mjedisin! PET qëndron për polietilen terefalat (poliester për pak kohë!) Dhe këto ditë është një nga materialet më të zakonshme që përdoret për të bërë shishe plastike dhe kontejnerë, kryesisht sepse është i fortë, i lehtë dhe - mbi të gjitha - i sigurt!

PCR (plastika e ricikluar pas konsumatorit) është ajo që e bën paketimin e Dashurisë Natyr edhe më të veçantë. Ne e quajmë atë "para-dashur" sepse ajo është buruar nga materialet e përdorura dhe të ricikluara PET. Ky është një plus i madh për planetin sepse plastika PCR kursen ujin dhe energjinë që do të ishte përdorur zakonisht gjatë prodhimit. Më shumë lajm i mirë është, ajo zvogëlon gjurmën tuaj të karbonit dhe ju ndihmon të minimizoni madhësinë dhe ndikimin mjedisor të atyre deponive të këqija!

2. Mirësia organike
Disa marka të kujdesit për lëkurën thonë se përdorimi i ekstrakteve natyrale është i mjaftueshëm, por ne nuk jemi dakord! Të shkosh organike do të thotë të bësh një hap edhe më të madh, kështu që të mund të shijosh produkte që janë më të pastër dhe më të sigurt. Si? Për shkak se bimët dhe botanikët që ne përdorim janë të garantuara të rriten, korrren dhe përpunohen pa përdorimin e kimikateve. Kështu që lëkura juaj është më pak e ekspozuar ndaj gjërave që nuk kanë nevojë thjesht, dhe përkundrazi, thith më shumë gjëra të mira - ashtu si kishte menduar natyra!

Një përfitim tjetër i shtuar i organikës është më i miri me mjedisin. Me më pak kimikate që notojnë përreth, ndotja zvogëlohet, kështu që ne jemi më mirë në gjendje të ruajmë ekosistemet tona të çmuara, ujin, tokën dhe biodiversitetin bujqësor. Kjo është një fitore-fitore!

3. Bekimi i biodegradueshëm
Ndërsa sistemet e ujit të botës bëhen gjithnjë e më të ndotur, është koha që të bashkohemi për të kufizuar dëmin! Kjo është arsyeja pse të gjitha produktet e shpëlarjes së Dashurisë Natyrore janë formuluar me mend që të jenë 100% të biodegradueshme. Kjo do të thotë se ato janë natyrisht të shkatërruara nga bakteret dhe organizmat e tjerë të gjallë, kështu që tani ju mund të pastroheni pa kujdes sepse nuk do të dëmtojnë mjedisin kur lahen pas përdorimit.

4. Ruajtja e Oqeanit tonë

Nuk është sekret që plastika në oqeanet tona është një problem i madh global. Të bësh ndryshim do të thotë të përqendrohesh në çdo detaj, sado i vogël. Dhe kjo është arsyeja pse vite më parë, ne morëm një qëndrim dhe ndaluam përdorimin e mikrobeve të vogla plastike në produktet tona pastruese. Në vend të kësaj, ju do të gjeni vetëm eksfoliante të origjinës natyrore në produktet tona (si predha bajame) të cilat prishen me kalimin e kohës pa dëmtuar ekosistemet e çmuara dhe jetën detare rreth tyre.

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame