Giordani Gold pudrat dhe përbërësit e tyre të çmuar

A është përbërja diçka më shumë se çdo ditë rutinë për ju? Nëse po, sigurohuni që pudrat e Giordani Gold të përjetojnë momentet e bukurisë. Mësoni për cilësitë e çmuara të gamave të pudrës Giordani Gold.

Italian Minerale Vullkanike
Giordani Gold pudër e lëngshme minerale me FM 15
Themeluar me rigjallërimin e mineraleve vullkanike vullkanike italiane, fondacioni i tij do t'ju japë një mbulim të përsosur të plotë dhe efekt afatgjatë. Duke fshehur papërsosmëritë, ajo zbulon lëkurë të shëndetshme dhe rinore në kërkim. E përbërë nga pesë minerale thelbësore dhe me burim direkt nga Mount Etna, Mineralet Vullkanike inkurajojnë lëkurën të lulëzojë duke kundërvepruar humbjen e qëndrueshmërisë, duke minimizuar dëmtimin e radikalit të lirë dhe duke përmirësuar funksionimin e pengesave

Ekstrakt ColourCorrect Komplex dhe Peony i Bardhë

Giordani Gold MasterCreation Pudër e LëngshmKy fondacion rrit pamjen e rinisë duke maskuar linja të shkëlqyera dhe duke fshehur zona të shurdhër dhe të pabarabartë falë Kompleksit ColourCorrect.

Infuzion i ushqimit të lëkurës promovon lëkurë të shëndetshme, më të hidratuar. Lëkura juaj ushqehet me Serum me origjinë botanike duke ndihmuar në riparimin ndërsa ekstrakti i bardhë Peoni ofron një kthesë ushqimi shtesë.

Ky fondacion është një kryevepër e vërtetë dhe rezultat i hulumtimit shkencor 5-vjeçar!

 
Ektrakt Truffle e Bardhë
Giordani Gold pudër e lëngshme kundër vjetërsimit
Formuluar me Ekstrakt të Truffle White (Rrallë të rrallë), themeli i ndritshëm dhe i barabartë tonin e lëkurës për një çehre me pamje më të re. Ekstrakti i rrallë dhe ekzotik i Truffle White ka veti antioksiduese, i cili ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga dëmtimet që mund të plakin para kohe lëkurën.

Delikatesa e Mëndafshit
Giordani Gold Liquid Silk Foundation SPF 12 
 Një pudër ultra e lëngshëmme e frymëzuar nga delikatesa e mëndafshit përsos lëkurën tuaj me një fund të bukur lakuriq që duket dhe ndihet i natyrshëm. I mbushur me Blurrers Optik kështu që lëkura duket e ndritshme, duke mjegulluar papërsosmëritë dhe duke dhënë një pamje më rinore.

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame