Si aromat mund të ndryshojnë disponimin tonë

Kur vjen puna për të krijuar një humor, pamja nuk është gjithçka. Aroma e duhur ose e gabuar mund të krijojë menjëherë një skenë ose të ndryshojë një perceptim… Pra, si ta përdorim fuqinë e aromës në jetën tonë të përditshme?

Përmirësuesit e humorit
Disa aroma, veçanërisht VANILLA dhe trëndafili, pëlqehen pothuajse në të gjithë botën. Ata të dy veprojnë si përmirësues relaksues të humorit. Këto erëra të këndshme përmirësojnë disponimin tonë, por edhe ndonjëherë dëmtojnë gjykimin tonë. Madje disa studime tregojnë se prania e një ere të këndshme rrit sasinë e parave që njerëzit luanin në kazino. Kush e dinte?

Mprehësit e mendjes
Disa erëra të mira, si mente dhe LIMON, njihen se mprehin arsyetimin, përmirësojnë performancën e punës dhe rrisin vigjilencën.

Komoditet dhe rehati
Aromat e njohura të shtëpisë mund të jenë ngushëlluese. Aroma të errëta dhe të pasura në përgjithësi mund të krijojnë një ndjenjë rehatie. Për ta bërë një dhomë të ndjehet më e madhe, synoni për aroma kastraveci, aloe vera ose agrume. Për efekt të kundërt, zgjidhni aroma pikante, të drurit ose të ëmbla.

Aroma e tërheqjes
Era është një element thelbësor i TËRHEQJES, veçanërisht kur bëhet fjalë për të ndjerë një kimi të caktuar me dikë. Hulumtimet e mirënjohura sugjerojnë që njerëzit në mënyrë të pandërgjegjshme marrin feromonet e partnerit të mundshëm, (hormonet që mund të udhëtojnë jashtë trupit dhe zbulohen përmes nuhatjes).

 Për t'u ndjerë i fuqishëm
Aromat që tradicionalisht dihet se rrisin besimin janë Orkideja dhe Druri i Sandalit. Këshilla jonë më e mirë për të është Eau de Parfum-i ynë i ri i quajtur POSSESS -THE SECRET of Idunn. Frymëzuar nga perëndesha nordike Idunn (perëndeshë e pavdekësisë) kjo EdP është një kombinim femëror i notave të mollës dhe orkidesë, me një gjurmë druri sandali. Për të ekziston aroma po aq e fuqishme POSSESS THE SECRET MAN, e cila rikrijon një marrëveshje akulli që përfaqëson vetëtimën e ngrirë të kontrolluar nga Thor, një perëndi mitik nordik i njohur si më i forti nga të gjithë perënditë.

Mësimi këtu: mos e ulni shqisën tuaj të nuhatjes. Përdoreni atë në avantazhin tuaj!

Fjalët nga: