Si të qëndroni të motivuar çdo ditë

Motivimi na shtyn t'i bëjmë gjërat realitet – por të qëndrosh i motivuar nuk është gjithmonë i lehtë. Mund të jetë e vështirë të jesh superproduktiv çdo ditë, veçanërisht kur errësira e dimrit zvarritet dhe gjithçka që dëshiron të bësh është të shijosh seritë më të fundit në Netflix. Për fat të mirë për shtytësin brenda, ne kemi disa këshilla të thjeshta për të ndihmuar në motivimin e vetes, nga zakonet që ndryshojnë jetën deri te produktet e bukurisë të përmirësuara me teknologji.

Zakonet e mëngjesit që ndryshojnë jetën për të cilat nuk e dinit kurrë se ju duheshin
Asnjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë motivuese të një rutine mëngjesi – mënyra se si e filloni mëngjesin vendos tonin për ditën tuaj përpara. Në vend që ta filloni ditën në një mënyrë kaotike, provoni ta mbani telefonin në modalitetin e gjumit për 30 minutat e para dhe shfrytëzojeni atë kohë për të krijuar një zakon të mirë që ju përgatit për ditën. Qoftë duke i përgatitur vetes një smoothie për mëngjes, për të bërë një shëtitje jashtë për të pastruar mendjen ose për të trajtuar veten me rutinat e bukurisë si një moment kujdesi për veten, do të ndihmojë në marrjen e zakoneve të mira.

 

Optimizoni çantën tuaj të bukurisë me produkte të përmirësuara me teknologji
Nuk mund të mohohet fuqia emocionale e aromës – të gjithë e kemi ndjerë atë tërheqje nostalgjike në fëmijëri kur nuhasim parfumin që përcaktoi vitet tona të adoleshencës. Sot, markat e bukurisë po përdorin këtë lidhje për të zhvilluar produkte të përforcuara me ndjesi të mirë, nga vajra esenciale energjike te gel dushi projektuar për t'ju bërë të ndiheni të lumtur. Ne i duam parfumet më të fundit për gra dhe burra nga Greater, të cilat mundësohen me teknologjinë AuraScent. E vërtetuar nga neuroshkenca për të zgjuar emocione pozitive, këto Parfume ju ndihmojnë të ndiheni energjikë dhe të motivuar gjatë gjithë ditës. Mbani erë të mirë dhe ndiheni më të motivuar për të ndjekur qëllimet tuaja? Është ndjenjë e bukur!

 

Gjeni njerëzit tuaj
Nuk është e lehtë të motivosh veten çdo ditë... çdo ditë - kjo është arsyeja pse rrethimi i vetes me miq mbështetës dhe mentorë frymëzues është thelbësor kur bëhet fjalë për arritjen e ëndrrave tuaja. Mendoni për ta si skuadrën tuaj personale të brohoritjes, aty për të festuar momentet tuaja historike me ju dhe për t'ju forcuar në ditët e vështira kur nuk mund të motivoheni. Ata do të jenë gjithashtu aty për t'ju mbajtur përgjegjës në çdo hap të udhëtimit tuaj - dhe po, të kesh hapa të vegjël kontrolli për qëllimet e tua është një lajm i mirë! Sepse le ta pranojmë, nuk mjafton të manifestosh aty ku dëshiron të jesh, por duhet të marrësh veprime drejt qëllimeve të tua. Kështu që gjeni njerëzit tuaj dhe frymëzoni njëri-tjetrin. 

Fjalët nga: