Çfarë do të thotë për ne bukuria e pastër

Mund të keni dëgjuar shumë për "bukurinë e pastër" kohët e fundit, por çfarë do të thotë në të vërtetë ndryshon në varësi të kujt po flisni. Për ne gjithçka ka të bëjë me krijimin e produkteve performuese, të sigurta dhe të përgjegjshme!

img-1.jpg

Në Oriflame, qasja jonë e balancuar suedeze është përgjigja për "bukurinë e pastër" - ku secili produkt që zhvillojmë është performues, i sigurt dhe i përgjegjshëm. Nga mënyra se si ne dizajnojmë, tek mënyra se si ne formulojmë dhe krijojmë produktet tona të bukurisë, qasja jonë e balancuar suedeze është pikërisht në thelbin e filozofisë sonë të zhvillimit të produktit.

Në fakt, duke qenë se jemi nga Suedia, ne besojmë në kuptimin dhe përgjigjen ndaj nevojave tuaja të bukurisë, si dhe ndikimin e tyre në planetin tonë. Kjo është e dukshme në zgjedhjen tonë dhe burimin e përbërësve, mënyrën se si ne i formulojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produktet tona, madje edhe në ndikimin e përgjithshëm mjedisor të produktit përfundimtar.

img-2.jpg 

Ne marrim një qasje të ekuilibruar kur krijojmë formulimet tona, duke u siguruar që secili përbërës të shtojë një përfitim për produktin dhe për ju. Ne besojmë se përbërësit që nuk i shtojmë në formulat tona janë po aq të rëndësishëm sa ata që ne bëjmë. Ne gjithmonë e konsiderojmë shëndetin dhe sigurinë tuaj, si dhe ndikimin mjedisor dhe shqetësimet etike kur zgjedhim përbërësit tanë. Me Qasjen tonë të Balancuar Suedeze, ne jemi krenarë të ofrojmë produkte që janë performuese, të sigurta dhe të përgjegjshme:

Kryejmë -  dhe të realizojnë gjithmonë atë që premtojmë

Siguri - duke punuar në harmoni me trupin, lëkurën dhe mendjen tuaj 

Përgjegjshmëri – duke respektuar planetin tonë dhe shoqërinë në përgjithësi 

Tendencat në bukurinë vijnë dhe shkojnë, por Qasja jonë e Balancuar Suedeze është këtu për të qëndruar. Bukuria që është performuese, e sigurt dhe e përgjegjshme nuk është një trend. Për ne, është thjesht mënyra se si ne i bëjmë produktet tona.