Këshilla të ekspertëve - rivendosni shkëlqimin natyror

Arritja e një cilësi uniforme dhe cilësi të lëkurës nuk është më dëshira e grave aziatike vetëm. Është e vërtetë se njollat e errëta - pavarësisht se ku jemi nga - na bëjnë të dukemi më të vjetër. Konsideroni teknologjitë klinike të provuara dhe formula të sofistikuara të kujdesit të lëkurës për shtypjen e hyperpigmentimit.

1. MBROJTJA NGA DIELLI

Trajtimi më i rëndësishëm për njollat e errëta është e thjeshtë: një mbrojtje dielli me një faktor mbrojtës. Hyperpigmentimi shkaktohet nga prodhimi i tepërt (ose i pamjaftueshëm) i melaninës në lëkurë, që është një proces që përshpejton si pasojë e ekspozimit ndaj diellit. Melanin prodhohet për të mbrojtur kundër UV rrezatimit UV. Imagjinoni këtë sikur lëkura juaj të vendosë syze dielli. Përdorimi i një faktori të lartë mbrojtës shtatë ditë në javë, si në shi dhe në diell, parandalon formimin e njollave të errëta.

2. MOS NGACMONI FUYYTYREN

Përveç gjenetikës, mosbalancimit hormonal dhe ekspozimit ndaj diellit, hyperpigmentation post-inflamator shkaktuar nga imperfections mund të çojë në një ndryshim në ngjyrën e lëkurës. kur prekni fytyrën dhe papërsosmëritë, thyejnë procesin e shërimit natyror në mënyrë që - ndonëse e vështirë për ju - mos e prekni fytyrën! pastroni lëkurën tuaj me produkte të mirë-formuluara të kujdesit të lëkurës që përmbajnë exfoliant bha dhe mbrojtje kundër diellit.


3.PILINGU

Shumë produkte avulojnë përbërës me exfoliants kimike të tilla si acidet BHA ose AHA. Peeling në mënyrë efektive synon hyperpigmentation duke hequr qelizat e lëkurës vdekur dhe përshpejtimin e shkëmbimit qelizor. Ju gjithashtu mund të bëni scrubs manual duke përdorur scrubs ose cleanser fytyrës.

4.MULTI-BRIGHT TEKNOLOGJIA

Teknologjia Multi-Bright është një kombinim i dy përbërësve të bimëve të acidit dietik (acidi oleik i gjetur në vaj ulliri) dhe Rumex Occidentalis (bimë amerikane). Është një teknologji e patentuar, natyrale që fokusohet në të gjitha fazat e prodhimit të melaninës për të korrigjuar dhe parandaluar ndryshimet në ngjyrën e lëkurës. Ajo punon në tre nivele: parandalon prodhimin e melaninës, trajton ndryshimet ekzistuese të ngjyrave dhe parandalon formimin e njollave të errëta në të ardhmen. Ajo është provuar klinikisht për të zvogëluar spote të errëta me 50%, dhe është dy herë më efektive se agjentët e tjerë të ngjashëm. Provoni Teknologjinë MultiBright në orën e kujdesit të lëkurës Bright Sublime të Oriflame.


5.VITAMINA C

Vitamina C është një përbërës popullor që këshillon lëkurën, pasi njëkohësisht pastron dhe parandalon formimin e njollave të errëta duke penguar tirosinazën. Vitamina C është e pakëndshme - edhe pse një përbërës efektiv sepse është tepër i paqëndrueshëm. Ajo quhet gjithashtu acid askorbik dhe është më i qëndrueshëm kur ruhet në ambalazhim të errët dhe steril.



6.APLHA-ARBUTINI

Arbutin është një përbërës i natyrshëm për kujdesin e lëkurës që nxirret nga bima. Ajo parandalon prodhimin e tyrosinase, duke ngadalësuar prodhimin e melaninës; Është një derivat i natyrshëm i hidrokinonit, një përbërës që sot është i ndaluar në Evropë dhe Japoni.

7.HIDROKINONI

Hidrokinon është i njohur mirë për efektin e saj të hyperpigmentation, por është gjithashtu shumë e diskutueshme. Ndalohet në shumë vende për shkak të efekteve të rënda të dëmshme.

Hydroquinone is a well-known treatment for hyperpigmentation, but it’s also a highly controversial one. In many countries it has been banned due to it’s harsh side effects.

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame