Fuqia e ujit në Nordikë

A keni përjetuar një ndjenjë të qetë qetësie, kur shikoni në oqean? Nuk po e imagjinoni - si një element thelbësor i jetës, uji i hapur ka instinktivisht fuqinë të na bëjë të ndihemi harmonikë kur jemi afër tij. Dhe fuqia e ujit nuk ndalon këtu - nga efekti energjik i aromave ujore te përbërësit që e duan lëkurën të nxjerrë nga deti, plus rritjen e hidratimit të lëkurës sonë; është një element i fuqishëm edhe në produktet tuaja të bukurisë.

 Të transportohet në ujë të hapur me një parfum ujor
Aromat ujore u përhapën në skenën e parfumeve në mënyrë të madhe në vitet nëntëdhjetë - dhe kanë qenë në trend që atëherë. Shpesh duke qenë në krye të listave më të shitura globalisht, ne pyetëm Parfumerin Kryesor Fabrice Pellegrin se pse aspektet ujore janë kaq të njohura: "Freshia është gjithmonë një efekt i dëshirueshëm në aromat dhe tonet ujore janë një pjesë e rëndësishme e krijimit të freskisë," thotë Pellegrin. “Notat ujore janë freskuese dhe e bëjnë përdoruesin të ndihet energjik! Ato gjithashtu japin ndjesinë e të qenit të pastër dhe të freskët, sikur sapo keni dalë nga dushi.” Transportoni veten në një botë magjepsëse ujore çdo mëngjes me një spërkatje rigjallëruese të NORDIC WATERS EAU DE PARFUMS, për një fillim energjik të ditës.

 

 Përbërës të fuqishëm oqeanikë
Produktet e bukurisë të mbushura me përbërës nga deti ngjallin një cilësi të ngjashme me spa, ndërkohë që mburren me veti të fuqishme që e duan lëkurën. Ne na pëlqen t'i quajmë këta përbërës fuqia e oqeanit! Gama jonë Suedeze Spa është zhvilluar me ekstrakte të algave detare duke përfshirë Corallina Officinalis – e njohur që gjendet në ujërat e freskëta pranë bregdetit suedez, ky alga deti i kuq gëlqeror sjell përfitime rigjallëzuese për këtë gamë ushqyese të trupit. Jepini lëkurës tuaj një trajtim spa në shtëpi me dyshen më të mirë të trupit: Eksfoloni trupin tuaj me Scrub Trupi Salt Crystals (me kristale kripe dhe lëvozhga bajame), më pas hidratohuni me bollëk me gjalpin e pasur të trupit. Lëkura juaj do t'ju falënderojë.

 

 

Fjalët nga: