Shpjegimi i Rutinës Wellness nga Oriflame

Rutina Wellness nga Oriflame është ndërtuar mbi qasjen tonë ABC të lehtë për t'u ndjekur. Por çfarë do të thotë kjo? Dhe si mund ta zbatoni atë në jetën tuaj?

ÇFARË ËSHTË WELLNESS NGA RUTINA E ORIFLAME?
Rutina Wellness nga Oriflame është krijuar për të mbështetur marrjen tuaj të proteinave, fibrave dietike dhe mikronutrientëve, në përmasat e duhura, çdo ditë.

CILA ËSHTË QASJA ABC?
ABC approach  ka tre blloqe ndërtimi: AKTIVIZO – NDËRTO – PERSONALIZO. Ato janë krijuar për të balancuar nevojat tuaja ushqyese gjatë gjithë jetës tuaj. Të gjitha produktet Wellness by Oriflame janë të paketuara për lehtësi, duke i bërë ato të lehta për t'u përdorur, në çdo kohë, kudo. Thjesht duhet të fitoni zakonin e përdorimit të tyre. Kjo është ajo që përfaqëson çdo bllok ndërtimi:

A = AKTIVIZO
Aktivizoni funksionin tuaj trupor me mikronutrientët thelbësorë: Vitamina dhe Minerale, Omega-3 dhe forconi mbrojtjen tuaj të përditshme me Astaxanthin. Këto ju i merrni çdo ditë për të mbushur boshllëqet ushqyese në dietën tuaj të përditshme dhe për të rritur imunitetin tuaj. I gjeni tek ne WellnessPack.

B = BUILD (ndërto)
Më pas ndërtoni forcën dhe energjinë tuaj afatgjatë me makronutrientë të cilësisë së lartë: Proteina dhe Fibra. Proteina ndihmon trupin tuaj të riparojë dhe të ndërtojë qeliza të reja. Fibra siguron energji afatgjatë. Këto mund t'i gjeni tek ne Protein Blend  Natural BalancË shakes.

C = CUSTOMISE (përsonalizo)
Ne të gjithë kemi nevoja individuale në varësi të moshës, stilit të jetesës dhe mirëqenies së përgjithshme. Kjo është arsyeja pse ju duhet të plotësoni rutinën tuaj me ushqim shtesë për t'u ndier dhe duken sa më mirë. Kjo përfshin përdorimin e produkteve si tona Wellness soupsbars and FLOKëT DHE THONJTË  NutriComplex.

PSE WELLNESS NGA PRODUKTET ORIFLAME?
Ne kapim thelbin e Suedisë në qasjen tonë ndaj mirëqenies. Ndjenja jonë suedeze e lidhjes me natyrën dhe stilet e shëndetshme të balancuara të jetesës na shtyn të marrim përbërësit tanë në mënyrë natyrale kurdo që të jetë e mundur.

Për t'ju sjellë më të mirën e shëndetit, ne mblodhëm studiues, nutricionistë dhe shkencëtarë kryesorë botërorë për të studiuar stilin e jetës së shëndetshme suedeze dhe për të marrë përbërësit më të mirë natyralë. Rezultati janë produkte të hulumtuara, të formuluara dhe të zhvilluara në Suedi: t'i ndani me ata që ju interesojnë.

Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame