Shfletojmë Shkencën – A është Rutina për Kujdes të Lëkurës e Duhura për Mua?

Ndonjëherë është e vështirë të vendosni nëse duhet ti përmbaheni një rutine për kujdes të lëkurës, apo thjeshtë të përdorni produkte individuale – a do të bëjë ndonjë ndryshim nëse përdorni produkte të ndryshme së bashku? Si veprojnë rutinat për kujdes të lëkurës dhe cilat janë përfitimet? Ne I jemi përgjigjur disave nga këto pyetje për të ju ndihmuar të vendosni se çfarë është më e mira për ju dhe lëkurën tuaj!

Çfarë është rutina për kujdes të lëkurës?  

Një rutinë për kujdes të lëkurës është një grup I produkteve që veprojnë së bashku për të ofruar rezultate më efektive se sa produktet individuale. Shkencëtarët tanë zhvillojnë formula që veprojnë, jo vetëm në mënyrë të pavarur, por gjithashtu në harmoni me formulat e tjera për të ofruar performance edhe më të lartë. Struktura e produktit, lloji I formulimit, performance dhe pozicioni në rutinën tuaj secila luajnë një rol esencial në përfitimin për lëkurën tuaj. 

Përse është rutina për kujdes të lëkurës më efektive se sa një produkt individual?
Me rutina për kujdes të lëkurës, formulat tona veprojnë për të kuptuar kompleksitetet e formulave dhe shtresave. Duhet të konsiderojnë funksionin, performancën dhe formulat e shumta të përdorura, dhe se si ndikojnë në lëkurë. Produktet e ndryshme janë të formuluara për të adresuar probleme të ndryshme. Ndjekia e një rutine do të sigurojë që lëkura juaj është e pastruar në mënyrë të duhur, e hidratuar dhe e pastruar për të ju dhënë rezultatet më të mira, sa më shpejtë që të jetë e mundur.

A janë të gjitha hapat në rutinë të rëndësishme në mënyrë të barabartë? 
Produktet brenda rutinës janë të formuluara të veprojnë së bashku, në një renditje specifike, për të ju dhënë rezultatet më të mira. Kur promovojmë dëshmi si “deri në 49% zvogëlim I menjëhershëm I rrudhave” në lidhje me gamën Ecollagen, ose “70% më shumë elasticitet” për Ultimate Lift, ne I referohemi rezultateve të testeve klinike nga përdorimi I produkteve tona si pjesë e një rutine ditore. 

Kur duhet të përdori një kremë të ditës/natës? 
Lëkura jonë ndjek një cikël natyral. Gjatë ditës lufton agresorët dhe gjatë natës rigjenerohet nga to. Produktet që vendosni duhet të plotësojnë këtë cikël. Krema e ditës, për shembull, normalisht përmbanë FM për të ju mbrojtur nga rrezet e dëmshme të diellit derisa krema e natës është më e pasur dhe ushqen lëkurën gjatë kohës që flini. 

Çfarë i bën Oriflame NovAge Premium rutinat për kujdes të lëkurës kaq efektive? 
Ne jemi shumë krenarë me rutinat tona premium për kujdes të lëkurës dhe rezultatet e tyre të pakrahasueshme! Ato janë rezultat I hulumtimeve rigoroze shkencore në procesin e plakjes së lëkurës dhe perceptimin e plakjes së lëkurës. Ato kanë produkte që janë të punuara me kujdes për të vonuar dhe zvogëluar dukshmërinë e shenjave të plakjes. Ne jemi të ngazëllyer të themi se rutinat tona premium për kujdes të lëkurës janë disa nga më të avancuarat në industrinë për kujdes të lëkurës sot!

Nëse akoma po mundoheni të vendosni, konsideroni mënyrat e tjera që një rutinë e kujdesit të lëkurës mund të plotësojë stilin tuaj të jetës. Duke ndarë një moment çdo ditë për lëkurën tuaj krijon një moment paqe për veten tuaj. Në Oriflame, ne vazhdojmë të kujdesemi për ju dhe ritualet tuaja të bukurisë gjë që udhëheqë mënyrën se si ne zbulojmë për bukuri! Lexoni më shumë për proceset shkenëcore KËTU