Zgjohuni e bukur

Sezoni i festave do të thotë netët e vona, ndërsa netët e vona do të thotë lëkurë e lodhur. Në këtë kohë të vitit, pse të mos lejoni që produktet tuaja të bëjnë ndërrimin e natës? Ja se si të flini bukurinë tuaj më produktive ende.

MASKA TË NATËS
Aplikohet para shtratit dhe shpëlarje në mëngjes, maska brenda natës hidratojnë lëkurën tuaj ndërsa flini. Një maskë do të krijojë një vulë në majë të lëkurës tuaj, duke ndihmuar produktet nën të që të depërtojnë më mirë. Rezultati? Lëkura ndriçuese dhe e verdhë në kohë për agim.

KREMA NATE
Kremrat e natës përqendrohen në lagështi dhe rikuperim, në vend se mbrojtje nga agresorët si dielli dhe ndotja. Nëse jeni duke luftuar shenjat e para të plakjes, atëherë kërkoni një produkt me acid glikolik, si Përsosmëria e Vërtetë. Për forcimin e qëndrueshmërisë provoni kremin e natës Ultimate Lift ose qetë për rrudhat ndërsa flini me krem natë për korrigjimin e rrudhave Ecollagen

"Për t'u zgjuar me lëkurë të hidratuar mirë, pastroni fytyrën për të hequr përbërjen dhe pastaj shtypni një serum në lëkurën tuaj."

SERUM  “ Serumet kanë një përqendrim të lartë të përbërësve aktivë siç janë antioksidantët, acidet dhe vitaminat, "shpjegon Eksperti për Kujdesin e Lëkurës,Melina Galeadi Për t’u zgjuar me lëkurën e hidratuar mirë pastroni fytyrën për të hequr përbërjen dhe më pas shtypni një serum në lëkurën tuaj. Cilësi e lehtë, e holluar me ujë thith më shpejt se një hidratues dhe depërton në shtresat më të thella të lëkurës ndërsa pushoni

 

 

KREMA PËR DUAR
Ndërsa dremiteni, lëreni që lëkura juaj të punojë. Gjatë ditës dëshironi një krem dore që thith shpejt, por natën përkëdhel duart me një strukturë të pasur dhe ushqyese. Shikoni për produkte të pasuruar me vajra hidratues, si makadamia ose vaj bajame që trajtojnë thatësinë. Dhe pse të mos kënaqesh më tej me dorezat hidratuese?
 

MASKA PËR KËMBË

 Është diçka dekadente për një maskë këmbësh. Pas netëve të gjata në këpucë jo aq të ndjeshme, rrëshqitja në çorape hidratuese mund të jetë qiellore - veçanërisht kur ngroheni pak më parë! Vishni këmbët tuaja në një maskë këmbësh që përmban gjalpë Shea ose dyll blete për rezultate ultra të qetë.

Kremrat e natës përqendrohen në lagështi dhe rikuperim, në vend se mbrojtje nga agresorët si dielli dhe ndotja. Nëse jeni duke luftuar shenjat e para të plakjes, atëherë kërkoni një produkt me acid glikolik, si Përsosmëria e Vërtetë. Për forcimin e qëndrueshmërisë provoni kremin e natës Ultimate Lift ose qetë për rrudhat ndërsa flini me krem natë për korrigjimin e rrudhave Ecollagen
Kremrat e natës përqendrohen në lagështi dhe rikuperim, në vend se mbrojtje nga agresorët si dielli dhe ndotja. Nëse jeni duke luftuar shenjat e para të plakjes, atëherë kërkoni një produkt me acid glikolik, si Përsosmëria e Vërtetë. Për forcimin e qëndrueshmërisë provoni kremin e natës Ultimate Lift ose qetë për rrudhat ndërsa flini me krem natë për korrigjimin e rrudhave Ecollagen
Fjalët nga: Fotografitë nga: Fotolia & Oriflame