Wellness Testimonial Sfida: Njihuni me Fituesin!

Fillimet nuk janë gjithmonë të lehta. Ndonjëherë ndihet sikur forca dhe motivimi nuk do të jenë të mjaftueshme për t'ju çuar përpara. A keni nevojë për të forcuar bindjen tuaj? Zbuloni histori Suksesi!

 

Dafina Bërdynaj:
 
Si e ndërtova biznesin tim me Wellness produktet  


Ne fakt po ndaj nje histori timen dhe familjes sime se si ndikuan Wellness produktet  ne mireqenien dhe  funksionimin e te jetuarit te  shendetshem.

Fillimi i përvojës sime me Wellness ishte pikërisht djali im kur ishte 7 vjeqar . 
Nga përdorimi i shumti antibiotikëve i kishte rënë imuniteti aq shumë sa i doli një gjëndër në fyt. Pas analizave të shumta e kuptuam që ishte nga ramja dtastike e imunitetit , atë kohë unë memiher porosita wellness kids mulzivitamin me minerale dhe besoni se djalit ju bën pjesë e ushqmit rreth dy vite pa nderpre dhe sot  ësht 12 vjeqar dhe ende antibiotik nuk ka pas nevoj të përdor nga permisimi I jashtezakonshem qe perbersit e Multivitaminave te Wellnessit . 
E gjithë familja ime përdorim produktet Wellness ,sidomos unë pas një problemi hormonal, perbersit  e wellness pack ka bërë mrekulli , duke më dhënë një energji të madhe ta kaloj këtë periudhë.
Nga këto përvoja të mia unë i rekomandoj të gjithëve  produktet Wellness të jetojmë shëndetshëm sidomos në këtë kohë pandemie !