Kujdesi për lëkurën frymëzuar nga Suedez Natyra

Që nga fillimi, 50 vjet më parë, ne kemi qenë në kërkim të natyrës suedeze për frymëzim. Me rihapjen e Optimals, ne po prezantojmë një gamë të re kundër plakjes: Age Revive. Ai synon shenja të shumta të plakjes me përzierjet unike të përbërësve natyrorë suedezë. A doni të mësoni më shumë? Shikoni këtë intervistë me Ekspertin tonë për Kujdesin e Lëkurës, Melina Galeadi.

Pse kemi zgjedhur Perberesit Natyral Suedes per Optimals
Krijimi i produkteve që frymëzohen, si dhe respektojnë natyrën, janë pjesë e trashëgimisë sonë. Përgjatë dekadave, ne kemi mbledhur njohuri të thella për përbërësit natyralë dhe përfitimet e tyre - ka kuptim, atëherë, t'i drejtohemi natyrës suedeze për frymëzim kur krijojmë sferat tona të reja Optimals. Extractdo ekstrakt është përzier në mënyrë unike nga shkencëtarët e Oriflame për të ofruar një zgjidhje të përshtatur për një nevojë specifike për lëkurën.

Disa nga bimët më elastike në botë gjenden në Suedi. Testuar nga një klimë veriore shpesh e ashpër, ata mund të durojnë ndryshime vjetore të temperaturës që variojnë nga -20 ° C deri + 30 ° C. Këto kushte janë ekstreme për florën. Për të mbijetuar temperaturat nën zero, bimët duhet të jenë në gjendje të ruajnë lëndët ushqyese. Kjo rezulton në bimë me përqendrime të pasura të antioksidantëve, vitaminave dhe vajrave thelbësorë - përbërës që dihet se gjenden në ekstraktet që kemi zgjedhur.

3.  NA TREGONI ME SHUME PER PERBERESIT
Përveç përbërësve të tjerë kryesorë që gjenden në produktet për kujdesin e lëkurës, diapazoni Age Revive kombinon 11 përbërës natyralë që mund të gjenden në natyrën suedeze: Birç argjendi, Redcurrant, Sea Buckthorn, Vaji i linit, Blackberry, Gështenja e Kuajve, Blackcurrant, Raspberry, Juniper, Tërshëra dhe tërfili i kuq. Këto përbërës u kombinuan në mënyrë unike për të krijuar përzierje individuale për secilin produkt brenda intervalit Age Revive; të gjithë të zgjedhur për t'ju ndihmuar të arrini një lëkurë të bukur, me pamje më të re. Disa kanë veti ushqyese dhe hidratuese që ndihmojnë në kujdesin për lëkurën dhe të tjerët ndihmojnë në përmirësimin e shenjave kryesore të plakjes si linja të imta, njolla të errëta dhe shurdhër.

4,NA TREGONI  ME SHUME PER AGE VEVIE PRODUKTET

 Epo, qëllimi i Age Revive është t'u ofrojë njerëzve një zgjidhje të thjeshtë, por efektive gjithëpërfshirëse, për nevojat e tyre kundër plakjes. Kjo do të thoshte krijimin e një game që synon shenja të shumta të plakjes. Për të qenë në gjendje ta bënim këtë, duhet të siguroheshim që secila nga formula efektive të Age Revive adresonte shqetësime specifike për lëkurën. Kjo është arsyeja pse një rutinë e plotë, përfshirë të gjitha produktet në rang, është kaq e rëndësishme.CLEANSER dhe TONER largojnë papastërtitë e ndërtuara në mbrëmje dhe qelizat e vdekura të lëkurës në mëngjes.

KREME PER SY ndihmon në rritjen e qarkullimit të mikro për të minimizuar qarqet e errëta dhe për të synuar linjat e shkëlqyera.

SERUM siguron nivelin e parë të hidratimit. Ai përfshin Acidin Hyaluronic, i cili ndihmon në kapjen e ujit dhe që gjendet natyrshëm në trup.

KREM PER DITE ka një aktiv të fortë që synon linjat e imëta dhe rrudhat, plus një aktiv kundër ndotjes që ndihmon në mbrojtjen e lëkurës gjatë gjithë ditës.

RKEME PER NATE ushqen, plotëson dhe rikthen lëkurën gjatë natës.


Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame and Getty