Pse vajrat e lëkurës do ta mbrojtjen fytyrën në dimër

Vajrat e fytyrës janë luksi i fundit gjatë ditëve të ftohta, dimërore dhe do të bëjë lëkurën tuaj të butë dhe të butë gjatë muajve të ftohtë të dimrit. Çfarë i bën këto vajra kaq efikase?

SI REAGOJN NË LËKURËN TUAJ

Siç e dini, dimri ka një efekt të kundërt në lëkurën tuaj. Erërat e ftohta, temperaturat e ulëta dhe më shumë kohë në ajër të pastër në mënyrë të barabartë e thatë lëkurën tuaj dhe e bëjnë të ndjehen të ndjeshëm. Mos e humbni shpresën! Ka disa mënyra që mund të rivendosni lëkurën tuaj për ta bërë atë të shkëlqyeshëm përsëri.

Kapsulë vaji NovAge Nutri6 për fytyrën me 6 ushqime luksoze të thella të vajit, zbut dhe mbron lëkurën nga radikalet e lira. Kjo do të japë lëkurën tuaj një ton të butë, shimmery dhe të forta për shkak të hydration të lartë. Kur përdoruesit testuan kapsula, ata vlerësuan cilësinë dhe dëshmuan kënaqësinë 100% me efektin ose paraqitjen e përmirësuar të lëkurës pas 4 javëve të përdorimit të rregullt të kapsulës.

PSE JANE EFIKASE
Kapsulat e VAJORE NovAge Nutri6 përmbajnë një përzierje unike të vajit të pasur me acide yndyrore të ngopura, lipide, antioksidantë, vitamina dhe minerale. Së bashku në sinergji, këto vajra veprojnë në mënyrë ushqyese dhe ushqejnë lëkurën. Këtu është dobia e çdo vaji.  

VAJ SUSAM: luks hidratues dhe zbutjen Në saj të

vitamina, minerale dhe lipide. Antioksidantë ndihmojnë në mbrojtjen nga radikalet e lira të dëmshme.

VAJI AVOKADO: i pasur në rigjenerimin e përbërësve të ushqimit dhe mbushni lëkurën nga brenda dhe mbrojnë barrierën natyrale të lipideve të lëkurës.Antioksidantë ndihmojnë në mbrojtjen kundër radikalëve të lirë të dëmshëm.


VAJI I ESHTRAVE TW BRETKOCES: e pasur me hidratues me vetitë rigjenerim për lëkurë të butë dhe të butë.

VAJ LIMNANTE:
e pasur me minerale rigjeneruese, me vaj Acidet dhe lipidet që ushqejnë lëkurën dhe e bëjnë atë të butë.

VAJ I PESHKUT TE ZI
: burim i pasur i omega-3 dhe omega-6 acide yndyrore acid. E lë lëkurën të butë dhe të butë dhe i jep një pamje të shëndetshme.

VAJ SOJE:
një burim i pasur i acideve yndyrore esenciale.Ajo ushqen dhe rikthen lëkurën të butë, të butë dhe hidratuar.

SI TË PËRDORET
Një përzierje e gjashtë vajra natyrale, të çmuara, të shkëlqyeshme ushqyese - susam, avocado, gropa pjeshke, limonne, rrush pa fara e zi dhe soje. Vajrat janë të pasura me acide yndyrore, lipide, antioksidantë, vitamina dhe minerale, të cilat punojnë në sinergji për të thelluar dhe mbrojtur lëkurën dhe për t'i dhënë një pamje të shëndetshme.
 

 

 

 


Fjalët nga: Fotografitë nga: Martin Petersson, Getty Images