Pse parfumi është dhurata e përsosur

Pse parfumi është dhurata e përsosur

PSE PARFUM?

Me opsione pafund për dhurata, ju mund të pyesni veten pse duhet të blini një parfum? Epo, një parfum nuk është vetëm një send i gjithanshëm që ka shumë përdorime të mundshme - si veshja, freskimi i rrobave ose krijimi i një ambienti në shtëpinë tuaj. Shtë gjithashtu një dhuratë emocionale.

Të dhurosh dikë një parfum tregon se ke menduar shumë se kush është marrësi dhe çfarë mund të pëlqejë. Alsoshtë gjithashtu diçka që ata do të veshin çdo ditë - duke menduar për ju. Kjo është arsyeja pse t’i jepni dikujt një parfum është një shenjë dashurie.

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, parfumi është një dhuratë e veçantë sepse është diçka që njerëzit nuk e blejnë shumë shpesh. Me paketim të bukur dhe aroma të bukura, parfumet sinjalizojnë se marrësi ia vlen të harxhojë.

 
"Dhurimi dikujt një parfum tregon se keni menduar shumë se kush është marrësi dhe çfarë mund të dëshirojnë"

 

PSE PARFUMET TONA?
Tani që kemi vërtetuar se parfumet bëjnë dhurata të përsosura, mund të pyesni veten se çfarë i bën të veçantë aromat e Oriflame? Eksperti ynë për aromat, Solvita Akmene ka përgjigjet:

"Ka disa arsye pse aromat tona janë të veçanta. Së pari, ne kemi 50 vjet ekspertizë. Ky është një jetë kohore për të eksploruar ato që aromat i duan njerëzit me të vërtetë. Dhe gjatë kësaj kohe ne kemi punuar me parfumierë master me famë botërore - ekspertë që kanë krijuar disa nga aromat më ikonike të të gjitha kohërave. Së dyti, ne jemi shumë të përkushtuar për aromat me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Dhe puna jonë e vështirë na ka çuar të fitojmë çmime në të gjithë globin. Pra, nuk është çudi që ne jemi marka e katërt më e madhe në botë e aromave në vendet ku operojmë. Kjo është diçka për të cilën jemi vërtet krenarë! "

PSE BLINI PARUFME PËR DIKË TJETËR?

Në rregull, kështu që ju keni vendosur të blini një nga PERFUMET TONA. Bukur! Pyetja e fundit që mbetet është: Cilin duhet të zgjidhni? Dhe ne nuk do të gënjejmë Blerja e parfumit për dikë tjetër është e vështirë. Por ka disa hile që mund të provoni.

Filloni duke shikuar stilin dhe personalitetin e marrësit. Whatfarë vesh një person dhe si vepron mund të të tregojë nëse një person i pëlqen një aromë sportive, flirtuese ose mbase më shumë sensuale. Ju gjithashtu mund të përdorni aromat e tyre aktuale si një udhëzues për të gjetur produkte brenda së njëjtës familje me aromat. Dhe nëse jeni akoma të pasigurt - shkoni për një shishe më të vogël për të filluar.

Nuk mund të nuhasë parfumi? Klikoni KETU për të lexuar udhëzuesin tonë se si të blini parfume në internet.

 

 Fjalët nga: Fotografitë nga: Oriflame Brand Images